ممنون ازتون
خدا رو شکر جواب آزمایش دخترم منفی بود با این که سری قبل به شدت زیاد بود
ممنون از دعاتون بعد از گرفتن جواب ازمایش رفتم حرم شاعبدالعظیم برای همتون دعا کردم
دم در ازمایشگاه به امام رضا گفتم ناامیدم نکن شکایتتو میبرم پیش مادرت تا ازمایش دیدم اشکم ریخت که امام رضا چجور کمکم کرد
ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این رو نه سری قبل روگفت باید یه جای مطمئن تکرار بشه تا خیالمون راحت بشه
من دوماه پیش دخترم روهمین جوری بردم چکاپ بده که پروتیین ادرار زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه ،چند بارم تکرار کردم ،که صبح ها دفع نداشت ولی بعد غز ظهر زیاد
دکتر ازمایشگاه گفت انقدر نیا ازمایش بده ببرش سونوگرافی منم به خیال خودم که سونوگرافی با سونوگرافی فرق نداره بردمش تو یه پس کوچه یه سونوگرافی داغون که گفت کلیه بچه مشکل داره و چپش کوچیک شده و این حرفا کوچیک شدن کلیه هم یعنی داره از کار میفته، انگار یه شک عصبی بهم وارد شد خیلی حالم بد شد ،از اون روز همش حالم بده ،بردمش دکتر که سونو قبول نکرد گفتن با توجه به سونو بچه باید علائم نشون بده ببرش یه جای خوب ،اون موقع هم همینجوری بی قرار از همه التماس دعا داشتم تا رفتیم سونوگرافی معروف خوب گفت بافت کلیه ش همین مدلیه کوچیک نشده ومشکلی نداره .خدا میدونه چقدر خوشحال شدم ،تا جواب ازمایش 24ساعتش اومد باز هم پروتیین زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه
دکتر گفت اگر صبح دفع نداشته باشه ولی بعد از ظهر دفع داشته باشه مشکلی نیست واین تو افراد لاغر ونوجوون طبیعی هست. بهش میگن دفع پروتیین در حالت ایستاده وکلیه سالمه
ولی وقتی رفتیم ازمایش صبح وعصر تکرار کردیم تو هر دوتاش پروتیین زیاد بود که دکتر دیگه میخواست دارو تجویز کنه که کلا به خاطر کلیه تخت نظر باشه
من خودم نذاشتم گفتم نه دوباره تکرار میکنم که باز این دفعه جواب ازمایش منفی شد پروتیینی تو ادرار صبح نبود خداروشکر ،
بازم دکتر گفت باید یه جای معتبر تکرار بشه که مطمئن بشیم منفی هست
شوهرم که میگه ولش کن ولی خوب نمیشه خدایی نکرده یه درصدم اشتباه شده باشه
خدا رو شکر که این سری منفی شد
برامون دعا کنید که جواب بعدی هم منفی بشه خیالمون راحت ،دوماه من یه خواب راحت نکردم ،
برامون خیلی دعا کنید
من جواب اشتباه سونو اول که دفعه دوم گفت اشتباه شده جواب منفی امروز روهمه رو لطف خدا وائمه ودعاهای بچه های اینجا میبینم
یعنی اگر بشه که جواب تکرار ازمایشم منفی بشه یعنی بچم سالمه ،خدایا خودت پناهم باش
خیلی التماس دعا دارم