2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید حالم بده تمام بدنم داره می لرزه خدایا به دادم برس

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 102 پست
عزیزم جواب آزمایش کِی میاد؟

سلام عزیزم 

من جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

من هنوز خیلی نگرانم برام دعا کن تموم بشه این استرسها 

یعنی میشه تکرار کنم منفی بشه و دیگه خیالم راحت بشه چند هفته چشم روهم نذاشتم 

برامون خیلی دعا کن خیلی دعا کن اجرت با سید الشهدا

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

بازم لطفتون رو ازم دریغ نکنید که تموم بشه این استرسها

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خدا خیرت بده عزیزمخانما ۳۰ تا مونده

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم قربونت برمممممم

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

شوهرم که میگه ولش کن دیگه نبریمش ولی خب نمیشه باید راضیش کنم باز تکرار کنیم 

@zahraayat‍

سلام. پیامتون رو الآن خوندم و صلوات فرستادم. منتظر خبر سلامتیش هستم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام عزیزم من جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن ...

الهی شکر آبجی جون. از خدا میخوام به حق 12 امام آزمایش بعدی هم منفی باشه و خیالتون راحت راحت بشه و آرمیتا خانم گل فقط شاد و سلامت باشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

عزیز نتیجه بعدی رو هر جا اعلام کردی بهم خبر بده همیشه به فکرت هستم.

سلام عزیزم جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن خد ...

خداروشکررررررر

ازمایش ادرار فقط میگیرن یا خون هم؟

خب یه دکتر دیگه هم نشون بده

اگه میتونی برای منم بفرس

اسمشو کات کن 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزم

از دیروز ده بار اومدم ببینم جواب چی شده، دیدم هیچ خبری ندادی نگران شدم...الان دوباره اومدم پیامتو خوندم، خدارو صد هزار مرتبه شکر که دختر گلت سالمه. ازین به بعد حواست باشه آزمایش، سونوگرافی، دکتر و بیمارستان اگه قراره جایی که مطمئن نیستی بری اصلا نرو.

من دخترم خیلی کوچک بود، خدا میدونه چقدر اذیت شدم، آخرش که دیگه ناامید شده بودم از درمان و پدیرفته بودم بیماریشو، یک دکتر خوب با یک تجویز کوچیک بچمو خوب کرد. این پروسه چندین ماه طول کشید.

ولی ازت خواهش می کنم روی خودت کار کن، ما مادرها باید خیلی قوی باشیم تا دخترامون رو قوی تربیت کنیم که تو این جامعه بتونن دووم بیارن.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
[QUOTE=393305002]دعا میکنم مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید دلواپسی درخیالتان نماند و آرام ...

چقد خوب. انشالله که همیشه سلامت وشاد باشید 

از بلا بدور باشید 

امیدوارم ک حال دختر گلت خوب باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه. 

براتون از ته دلم براتون. دعا میکنم . 

خدا  رو شکر که چیزی نبود..  

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

سلام عزیزم من جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن ...

سلام دورت بگردم

خدا رو هزار مرتبه شکر

بازم همین جواب منفی دل آدم و شاد میکنه 

امید به خدا 

خدا بزرگه دل منم روشنه 

چشم خواهر جان هر بار نماز حاجت بخونم قرآن بخونم 

حتما بیادت هستم 

ممنونم عزیزم الهی دلت شاد و تن همه خانواده سلامت باشه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ممنون ازتون خدا رو شکر جواب آزمایش دخترم منفی بود با این که سری قبل به شدت زیاد بود ممنون از دعاتون ...

سلام شکر خدا

نگران نباش

اینکه در آزمایش ارومیه ولی در واقعیت  مشکل داره یا برعکس اکثرا مربوط به دکتر  و این مسایل نداره

تاثیر عوامل غیر طبیعی  در ساز کار بدن و روانمون هست.

نگران نباش لطف خدا این جریان هم حل میشه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
@پسرفندوقیم‍

ببخشید نبودم

چی شد جوابش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂