2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید حالم بده تمام بدنم داره می لرزه خدایا به دادم برس

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 111 پست
چشم قربونت برمغصه نخور خدا بزرگه اتفاقا امروز نماز حاجت خوندمبرای شما دعا کردم الهی دلت شاد بشه خواه ...

مریم جان دارم دق میکنم 

دوساله زندگی نکردم 

تا خودم خوب شدم حالا این مصیبت 

خدا دارم دیوونه میشم 

یعنی میشه این همه دعا اثر کنه ،یا فاطمه زهرا به دادم برس 

خدایا کمکم کن 

ظهر میریم جواب آزمایش رو میگیریم 

دعا کن برام مثل سونو گرافیش اشتباه شده باشه 

من دارم دق میکنم ،من نمی تونم قوی باشم ،حالم خیلی بده خیلی 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

چشم قربونت برمغصه نخور خدا بزرگه اتفاقا امروز نماز حاجت خوندمبرای شما دعا کردم الهی دلت شاد بشه خواه ...

ببخش حالم کن من خیلی اذیت میکنم خیلی تاپیک میزنم 

دست خودم نیست دل بی قرارم یکم آروم میشه 

ای خدا به دادم برس یا فاطمه زهرا 

به تاپیکام زیاد سر بزن 

من تحمل ندارم خدایا خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جان دارم دق میکنم دوساله زندگی نکردم تا خودم خوب شدم حالا این مصیبت خدا دارم دیوونه میشم یعنی م ...

دورت بگردم

حتما درست میشه 

میدونم مستاصل شدین 

ولی بازم نذر کنین بیارین بچه رو مشهد یا قم مثلا 

از ته دلم از خدا میخوام خبرای خوش بدی خواهر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ببخش حالم کن من خیلی اذیت میکنم خیلی تاپیک میزنم دست خودم نیست دل بی قرارم یکم آروم میشه ای خدا به د ...

این حرفا چیه خواهر 

سایت برای همین درد و دلا و مشکلات 

خودتو ناراحت نکن گل 

حق داری 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دورت بگردمحتما درست میشه میدونم مستاصل شدین ولی بازم نذر کنین بیارین بچه رو مشهد یا قم مثلا از ته دل ...

هی چی آرومم نمیکنه 

همش از امام رضا می‌خوام 

یا امام غریب منم مثل خودت غریبم به دادم برس 

دوسال پیش بعد از 15سال رفتیم مشهد 

چقدر خوشحال بودیم چقدر خوشبخت بودیم .تا از مشهد اومدیم من مریض شدم تا اینکه خوب شدم الان اینجوری شد 

همش میگم آقا جان حکمت چی بود من مهمون در خونه شما بودم بابا جانم بزار دوباره با دل خوش بیاییم زیارتت نه با دل غم زده کمکم کن ضامن بچم شو 

برامون دعا کنید ،یعنی میشه این همه دعا اثر کنه 

خدا که می‌دونه من تحمل ندارم خدایا یعنی میشه تموم بشه 

کاش مادرم داشتم میرفتم تو بغلش گریه میکردم دارم تو تنهایی دق میکنم 

اره همسرم می‌ره سرکار دخترمم خوابه قرار ظهر بریم جواب آزمایش رو بگیریم دارم دیوونه میشم قلبم درد میک ...

خوب شکر خدا تنها تیسین

نباید بار زندگی شما یا همسرت دوش بکشه باید با هم حلش کنین

استرس روحی مالی جسمی اینا مشکلاتی که باید دوتایی با هم حلش کنین

یکی میخواد شما رو آروم کنه شما با این استرس چطور میخوای قوت قلب دخترت باشی

امیدت از دست نده به لطف خدا هیچ مشکلی نیست و اگرم بوده حل شده رفع شده یا در حال رفع شدن هست یقین داشته باشین.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خوب شکر خدا تنها تیسیننباید بار زندگی شما یا همسرت دوش بکشه باید با هم حلش کنیناسترس روحی مالی جسمی ...

این درد منو می‌کشه 

بچم   

درمان قلبم باش 

این درد منو می‌کشه بچم درمان قلبم باش

میشه بفرمایین مشکل دخترتون چیه؟میتونین بگین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
میشه بفرمایین مشکل دخترتون چیه؟میتونین بگین

ممنون ازتون 

خدا رو شکر جواب آزمایش دخترم منفی بود با این که سری قبل به شدت زیاد بود 

ممنون از دعاتون بعد از گرفتن جواب ازمایش رفتم حرم شاعبدالعظیم برای همتون دعا کردم 

دم در ازمایشگاه به امام رضا گفتم ناامیدم نکن شکایتتو میبرم پیش مادرت تا ازمایش دیدم اشکم ریخت که امام رضا چجور کمکم کرد 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این رو نه سری قبل رو‌گفت باید یه جای مطمئن تکرار بشه تا خیالمون راحت بشه 

من دوماه پیش دخترم روهمین جوری بردم چکاپ بده که پروتیین ادرار زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه ،چند بارم تکرار کردم ،که صبح ها دفع نداشت ولی بعد غز ظهر زیاد 

دکتر ازمایشگاه گفت انقدر نیا ازمایش بده ببرش سونوگرافی منم به خیال خودم که سونوگرافی با سونوگرافی فرق نداره بردمش تو یه پس کوچه یه سونوگرافی داغون که گفت کلیه بچه مشکل داره و چپش کوچیک شده و این حرفا کوچیک شدن کلیه هم یعنی داره از کار میفته، انگار یه شک عصبی بهم وارد شد خیلی حالم بد شد ،از اون روز همش حالم بده ،بردمش دکتر که سونو قبول نکرد گفتن با توجه به سونو بچه باید علائم نشون بده ببرش یه جای خوب ،اون موقع هم همینجوری بی قرار از همه التماس دعا داشتم تا رفتیم سونوگرافی معروف خوب گفت بافت کلیه ش همین مدلیه کوچیک نشده ومشکلی نداره .خدا میدونه چقدر خوشحال شدم ،تا جواب ازمایش 24ساعتش اومد باز هم پروتیین زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه 

دکتر گفت اگر صبح دفع نداشته باشه ولی بعد از ظهر دفع داشته باشه مشکلی نیست واین تو افراد لاغر ونوجوون طبیعی هست. بهش میگن دفع پروتیین در حالت ایستاده وکلیه سالمه 

ولی وقتی رفتیم ازمایش صبح وعصر تکرار کردیم تو هر دوتاش پروتیین زیاد بود که دکتر دیگه میخواست دارو تجویز کنه که کلا به خاطر کلیه تخت نظر باشه 

من خودم نذاشتم گفتم نه دوباره تکرار میکنم که باز این دفعه جواب ازمایش منفی شد پروتیینی تو ادرار صبح نبود خداروشکر ،

بازم دکتر گفت باید یه جای معتبر تکرار بشه که مطمئن بشیم منفی هست 

شوهرم که میگه ولش کن ولی خوب نمیشه خدایی نکرده یه درصدم اشتباه شده باشه 

خدا رو شکر که این سری منفی شد 

برامون دعا کنید که جواب بعدی هم منفی بشه خیالمون راحت ،دوماه من یه خواب راحت نکردم ،

برامون خیلی دعا کنید   

من جواب اشتباه سونو اول که دفعه دوم گفت اشتباه شده جواب منفی امروز رو‌همه رو لطف خدا وائمه ودعاهای بچه های اینجا میبینم 

یعنی اگر بشه که جواب تکرار ازمایشم منفی بشه یعنی بچم سالمه ،خدایا خودت پناهم باش 

خیلی التماس دعا دارم 

توکلت به خدا باشه اروم باش انشاالله خیره نگران نباشجواب ازمایش رو گرفتی خبر بده؟قند ناشتاش چنده؟

سلام عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر جواب ازمایش منفی بود 

دم در ازمایشگاه به امام رضا پناه بردم ازش خواستم 

باورم نمیشد 

ولی خب دکتر جواب رو قبول نکرد نه این سری که منفی بود و نه سری قبل که مثبت بود،

گفت باید یه جای معتبر تکرار بشه که مطمئن بشیم 

خدا رو شکر که این بار منفی شد 

برامون دعا کن که تکرار کردیم جواب منفی بشه بازم 

نمی دونم اصلا ازمایش قند براش نگرفتیم  نمیدونم تو ازمایشهاش بود یانه ، من ازمایش قند ندیدم شایدم بوده متوجه نشدم ولی خب دکتر گفت ازمایش خونش همش خوبه . فقط این پروتیئن زیاد تو ادرار دردسر شده 

برامون دعا کن که جواب بعدی هم منفی بشه خیالمون راحت بشه ،شوهرم که میگه دیگه نرو دنبالش ولش کن ،ولی خب نمیشه 

ای خدا کمکم کن 

برامون دعا کن 

این حرفا چیه خواهر سایت برای همین درد و دلا و مشکلات خودتو ناراحت نکن گل حق داری

سلام عزیزم 

من جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

من هنوز خیلی نگرانم برام دعا کن تموم بشه این استرسها 

شوهرم که میگه ولش کن دیگه نبریمش ولی خب نمیشه باید راضیش کنم باز تکرار کنیم 

برامون خیلی دعا کن 

امروز رفتم حرم شاه عبدالعظیم زیارت خیلی برات دعا کردم وبه یادت بودم.

عزیز دلمی خواهری. آبجی واقعاً درکت میکنم. مادر بودن سخت ترین حس دنیاست. حاضر نیستی خار به پای بچه ات ...

سلام عزیزم 

من جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

ولی پزشک جواب ازمایش رو قبول نکرد نه این نه سری قبل که مثبت بود ،گفت باید یه جای معتبر دوباره تکرار بشه که خیالمون راحت بشه 

بازم خدارو شکر این جواب منفی امیدی توی دلم انداخت همش هم نتیجه لطف خدا وائمه ودعاهای شماها میدونم .

یعنی میشه تکرار کنم منفی بشه و دیگه خیالم راحت بشه چند هفته چشم روهم نذاشتم 

برامون خیلی دعا کن خیلی دعا کن اجرت با سید الشهدا

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

بازم لطفتون رو ازم دریغ نکنید که تموم بشه این استرسها  

حالتو میفهممانشاالله که اشتباه باشهما هم دچارش بودیم

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر 

امروز بعد از گرفتن جواب رفتم حرم شاه عبدالعظیم برای همتون خیلی دعا کردم که این مدت در حقم لطف داشتید وبرای دخترم دعا کردید 

[QUOTE=393305002]دعا میکنم مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید دلواپسی درخیالتان نماند و آرام باشید 

سلام عزیزم 

جواب ازمایش منفی بود ،جلو در ازمایشگاه به امام رضا متوصل شدم گفتم امیدم رو ناامید نکن 

خدارو شکر