2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون گناهه عروس رو فامیل دعوت کنه ولی مادرشوهر نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامردییییحالت خوبهخواهرشوهری چیزی هستی یا مادرشوهر کنترلگره و دخالت کنگفتن ندارهحتی اگرم دوست داری ح ...

آره با آخرش موافقم نباید به دنبال جبران لطف بود 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

شما اگر خانواده عروس دیدید، گلایه کنید، یک دعوت میکردید، اونها هم میگن به فلانی گفتیم، بگید به ما نگ ...

اخه مامان بزرگم نمیگه آدم ساکتیخ

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

فعل وفاعل ومفعول جابجا وتو هم میگی، نسبت ها می‌پیچونی خخخخ

😂😂🤦🏻‍♀️خواستم نگم زنعمومه که نشد

مادربزرگت باید عرضه داشته باشه بنشونتش سرجاش وقتی نداره حقشه

همون دیکه چون مظلومه آدم مظلوم باور کن نمیتونه از طرفیم پدر زنعموم خیلی فضوله پشت عمه هام و مامانبزرگم حرف نامربوط میزنه

ببین دعوت خود عروس به مراسم خانواده ی شوهر فرق داره با مراسم های  اقوام عروس اینا فامیل خود عروس دیگه به حساب میان اما مادرشوهرش لزوما نباید بااقوام عروس رفت وآمدکنه  اگر مادرشوهرشو عروسی فامیلا نمیگن اونا هم مادرزن رو عروسی فامیلا نگن خود عروس نزدیکتره ونسبتشون یکی نیست مثلارفت وآمد من با پسرعموی شوهرم دراصل رفت وآمد باپسرعمو محسوب میشه چون منو شوهرم یک خانواده ایم اما رفت وآمد مادرشوهرم باپسرعموی من رفت وآمد وبه قول معروف خیرو شرمن محسوب نمیشه عروس فقط واسطه ی آشناییه میشه مادر داماد خانواده نه رفت وآمد با خود اون داماد

ببین دعوت خود عروس به مراسم خانواده ی شوهر فرق داره با مراسم های اقوام عروس اینا فامیل خود عروس دیگ ...

آره درسته عروس اما به اینا احترام نمیزاره پدرش پشت مادر بزرگم و عمه هام حرف در میاره آدم ناراحت میشه

متوجه باشید 

فامیل های عروس یه تعدرف برا حضور مادرشوهر میزنن خب مادرشوهر ربطی به فامیل عروس نداره مثلا انتظار دارید عروس ، مادرشوهر را ببره عروسی دختر داییش ؟

اما فامیل های مادرشوهر در واقع فامیل شوهر عروس خانم هستند و عروس هم به نحوی فامیل شده  ایشان را دعوت رسمی کردند  و باید بهشون بگید . 

یادم به مادرشوهر خودمن افتاد که دلش میخواد بیاد خونه عمه هام لش بشه و من هیچ وقت دیگه نمیبرمش چون فوضوله

آره درسته عروس اما به اینا احترام نمیزاره پدرش پشت مادر بزرگم و عمه هام حرف در میاره آدم ناراحت میشه

خب اون بحثش جداست،اما تو این موضوع اگرپدرش آدم جالبی نیست شاید اصلا عروس قصد بی احترامی نداره دراصل داره مدیریت میکنه وفاصله رو حفظ میکنه تا تنش ها به حداقل برسه 

ببین منم همین کاری که عروستون کرد رو انجام میدم یعنی دعوت های دوطرف رو به هم نمیگم تا زیاد باهم درارتباط نباشن اما کارم دلیل داره نامزد که بودم مادرشوهرم تو عروسی پسرعمم شروع کرد که وای کو گوشیم دزدیدن وال وبل دیگه کم مونده بود پاشه کیف همه رو بگرده هرچی هم میگفتیم امکان نداره تاحالا همچین اتفاقی تو فامیل مانیفتاده میگفت نه من میدونم وبابدبختی چند نفر جمع شدیم دورش بلکه بقیه متوجه نشن چی شده آبرو ریزی نشه وبایه داستانی فرستادیمش خونه که برو ببین جانزاشتی آخرم معلوم شد جا گذاشته بوده یا پیش اومده یهو یه حرفی رو بگه بعد بگه من رکم، ازاون به بعد دیگه دعوتیای فامیلو بهش نمیگموخانواده هارو باهم دعوت نمیکنم حتی پیش اومده تولد دخترمو دوبار دوبارگرفتیم حالا درسته مادربزرگ. شما مظلومه که البته همه ی فامیل شوهر همیشه همینو میگن😅اماخب شاید اونی که دردسردرست میکنه وحاشیه داره واقعا باباشه ومیخواد دراصل فاصله رو حفظ کنه تا تنش وحاشیه کمترشه