2777
2789
دیگه نمیدونم هفتاده شتصد یا پنجاه اما رقمی که میگه 40درجش دروغه محضه بیشتر چهله

برا چی دروغ بگه ما ببشتر از چهل هم تحمل کردیم اصلا ما نمیدونیم چهل چیه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باو تا اهواز زندگی نکنن فکر میکنن جو میدیم درحالی که گرماییه هوا اهواز برا ما اهوازیام قابل تحمل نی ...

تو برا چی جواب میدی؟ میدونی از اهواز خوششون نمیاد

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

میگم دو روز تو اونجا تو ظل افتاب بودم

خوبه میگی دو روز اگه ۱۰ ماه تو آفتاب باشی چی ؟؟ میتونی ظهر ساعت ۱۲ تا ۶ یکسره کار کنی آفتاب بالا سرت باشه ؟؟ برق هم نباشه ۴ ساعت ۴ساعت برق و آب و اینترنت قطع بشن چی ؟ میدونی ما آب تصفیه باید بخوریم کولرامون ۲۴ ساعته باید روشن باشن ، دود آلودگی هوا دیدی ... 

یک صلوات بفرستید 

توکجابودی من پابرهنه تو کوچه های خشایار بازی میکردم

😂😂😂😂حالت خوب نیست بقران بیست پنج سالمه بیست پنج ساله اهوازم تو همون کوچه که تو میگی رشد کردم  قد کشیدم بقول تو پابرهنه  تو کوچه های اهواز دویدم تو مدرسه های اهواز درس خوندم اما خواستی قبول خواستی نکن 50اونم  تو اوج  گرما ظهر اهواز خنده داره 

😂😂😂😂حالت خوب نیست بقران بیست پنج سالمه بیست پنج ساله اهوازم تو همون کوچه که تو میگی رشد کردم قد ...

اگ میتونی حالا بیا سه ماه تابستون بمون نه قبلا ک همچیز بهتر بود ۵۰ درجه تو سایه است نه تو آفتاب  آدمای مثل تو لازمه از این شهر برن چون به مردم مظلوم شهر خودشون هم رحم نمیکنن و مسخرشون میکنن ... 🫠

یک صلوات بفرستید 

😂😂😂😂حالت خوب نیست بقران بیست پنج سالمه بیست پنج ساله اهوازم تو همون کوچه که تو میگی رشد کردم قد ...

خنده دار رفتار تحقیر آمیز خودته ک مردم مسخره میکنی دل شکستن تاوان داره هم تو واقعی هم تو مجازی 

یک صلوات بفرستید 

15روزعراق بودم اربعیین از شلمچه رفتم و برگشتم اومدیم لشگر آباد و کمپلو خونه اقوام دو روزی موندیم این خبر ها نبود بوشهر گرم تر بود