بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در حد تنور نانوایی ک وقتی دو قدم راه بری سر تا پات خیس عرق بشه ، آلودگی دود های هورالعظیم هم جدیدا ب ...
به زمین گرم بخورن اون تالاب هنوز اتش خاموش نشده تو این گرما 🥺🥲 قم واهواز بچه های ناتنی این ،،،،،،،،ملاهان ، ما هم ۸ تالاب و رودخونه ودریاچه رو خشک کردن خاکه و نمکه که از این تالابها بلند می شه ۲۰ ساله درگیر خاک و غباریم ، ریس محیط زیست می گفت دریاچه قم و حوض سلطان احیا نشه نگرانیم خاکش به تهران واصفهان برسه 😆انگار ما ادم نیستیم بعد طرح می داد کمر بندی تهران واصفهان سبز کنیم مانع ورود این خاک به تهران واصفهان بشیم 🤭استاندهر مرکزی می گفت اراک خاکش می اد اگه کاری نکنیم ، استاندار شمالی قم و نماینده های غیر بومی قم نشسته بودن مثل بز نگاه می کردن 😁😡
پس جو نده بی خود من هفته پیش تو اوج گر ما اونجا بودم 51بود شهر خودم 49
عزیزم مسابقه نیست جو ندادم خواستی قبول خواستی نکن درحال حاضر گرمتر شهر دنیا دقت کن گرمتر شهر دنیا اهوازه امسال بعد هوا اهواز روز ب روز تغییر میکنه برج شیش گرمتر برج در اهوازه🙂تو الان یک هفته پیش اهواز بودی من 25ساله تو اهوازم