2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم کار اکثر جوونا بیکارن اما کجا بریم شهرمونه بالاخره باهمه خوب بدیش برا مردمش عزیزه😑

کارمندای دانشگاها

کارگرا و کارمندای شرکت ها

از پیچ میدون تابلو زده منطقه صنعتی کلی شرکت هست ولی خب بله همه ی مردم هم سر کار نیستن

کارمندای دانشگاهاکارگرا و کارمندای شرکت هااز پیچ میدون تابلو زده منطقه صنعتی کلی شرکت هست ولی خب بله ...

خیلی ها هم بومی نیستن اومدن شرکت ها دارن فعالیت میکنن 

یک صلوات بفرستید 

در حد تنور نانوایی ک وقتی دو قدم راه بری سر تا پات خیس عرق بشه ، آلودگی دود های هورالعظیم هم جدیدا ب ...

به زمین گرم بخورن اون تالاب هنوز اتش خاموش نشده تو این گرما 🥺🥲  قم واهواز بچه های ناتنی این ،،،،،،،،ملاهان ،  ما هم ۸ تالاب و رودخونه ودریاچه رو خشک کردن خاکه و نمکه که از این تالابها بلند می شه ۲۰ ساله درگیر خاک و غباریم ، ریس محیط زیست می گفت دریاچه قم و حوض سلطان  احیا نشه نگرانیم خاکش به تهران واصفهان برسه 😆انگار ما ادم نیستیم بعد طرح می داد کمر بندی تهران واصفهان سبز کنیم مانع ورود این خاک به تهران واصفهان بشیم 🤭استاندهر مرکزی می گفت اراک خاکش می اد اگه کاری نکنیم ، استاندار شمالی قم و نماینده های غیر بومی قم  نشسته بودن مثل بز نگاه می کردن 😁😡

پس جو نده بی خود من هفته پیش تو اوج گر ما اونجا بودم 51بود شهر خودم 49

شهر ما تو سایه میزنن ۵۱ نه تو آفتاب دما واقعی نمیزنن ک تعطیل نشه باهوش 

شما ک تو خونت با یه کولر آبی میگذرونی خودتو با ما مقایسه نکن 

یک صلوات بفرستید 

پس جو نده بی خود من هفته پیش تو اوج گر ما اونجا بودم 51بود شهر خودم 49

عزیزم مسابقه نیست جو ندادم خواستی قبول خواستی نکن درحال حاضر گرمتر شهر دنیا دقت کن گرمتر شهر دنیا اهوازه امسال بعد  هوا  اهواز روز ب روز تغییر میکنه برج شیش گرمتر  برج در اهوازه🙂تو الان یک هفته پیش اهواز بودی من 25ساله تو اهوازم