2777
2789
عنوان

خود شیطان رجیمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 53 پست
باورم نمیشه یه مادر اینجوری باشه.فرزندخونده نیستی؟ ولی اون قسمتش که گفتی دستتو تو ظرفشوی میشوری نشور ...

نه ببین عزیزم من تو دسشویی میشورم حتما

ولی نباید دست بزنم به اهرم شیر ابو ببندم؟خب قبل من خیلیا با دست کثیف دست زدن یا در دسشویی کثیفه

ولی درکل یه بار اونحا میشورم یه بار اینجا

با دستای کثیف نمیرم سر ظرفشویی که

اتفاقا خودم مشکل دارم باهاش بعضیا تو خونمون همینقد کثیفن واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ببین عزیزم من تو دسشویی میشورم حتماولی نباید دست بزنم به اهرم شیر ابو ببندم؟خب قبل من خیلیا با دس ...

پس با یه دستمال ابو ببند در هم باز بسته کن بعد بنداز تو سطل.من واقعا واسه همین بار دوم هم پیشم کثیفه بنظرم ظرفشوی فقط جای ظرفه😁شاید مادرتم حساسه رو این موضوع

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اینام یه درصد کاراشونهو میفهمم چی میگیمشکل از تو نیستاتو بری دسشویی بیدار نمیشه بیداربودهبیدارم شد ف ...

آره دقیقا خودش خواب نداشت اینها رو بهونه میکرد حالا کاش فقط دردش خواب بود

به غذاخوردن مون گیر میداد یه لقمه کوچک اگه میخوردی بهش نمیبردی تا یک هفته جنگ بود تو خونه 

خودم ازدواج کردم

بیچاره مامانم از دستش نابود شد مغذش دیگه کار نمیکنه انقدر فشار عصبی بوده از دست بابام

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مثلا چیکار میکنه؟دهن این ادمو میبنده دست از سرم برداره؟

از راهی که فکرشو نکنی حل میشه مشکلت ان شاء الله امام حسین علیه السلام کشتی نجاتن 

محاله کسی مداومت کنه و نتیجه نگیره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

از راهی که فکرشو نکنی حل میشه مشکلت ان شاء الله امام حسین علیه السلام کشتی نجاتن محاله کسی مداومت کن ...

بعدش با امام حسین علیه السلام صحبت کن

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

واقعا فکر میکنی کسی که سالهاست از دست این ا م کیده یه وقتایی رد نداده؟نه به حرف واقعا رد دادمواقعا ن ...

غیرقابل تحمله اگه با اینحال به رفتاراش ادامه میده 

وقتی نمیپذیره بیماره و اینکارا رو میکنه خودت باید یه فکری به حال خودت کنی دیگه وگرنه کاری نمیشه کرد واقعا 

کتابخونه، خوابگاه، درس خوندن، شغل پاره وقت 

وگرنه اینطوری روان خودتو ازدست میدی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اره من زیاد با بقیه حرف میزننم اینجا با اکانت دیگمخیلی ارومترم میکنه اینکارجمله اخرت،برات عجیبه؟صدبا ...

من ک چیزی نگفتم !!کی گفتم عجیبه ؟تاپیک شما هم اولین بار دیدم گفتم وقتی تاپیک های این مدلی  حالا هر کاربری بزنه و گله و شکایت کنه  یه عده دفاع بیخود میکنن از خانواده ها درصورتی ک نمیدونن چقدر بچه ها اذیت میشن !