2777
2789
عنوان

خود شیطان رجیمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 53 پست

جالب اینجاس وقتی تاپیک این مدلی زده میشه باز دفاع میکنن از پدر ومادر این چ وضعیه وقتی کسی روانش سالم نیس غلط میکنه بچه دار بشه یا ازدواج کنه اون بچه چ گناهی کرده ک پر از عقده و درد بشه   با خوندن تاپیکای اینجوری قلبم بخدا مچاله میشه 💔💔💔  یا ی نفر تاپیک زده بود باباش بهش میگه عن قیافه ت عنه تف ب این پدر ومادر 

واقعا وقتی سلامت روان ندارید بچه دار نشید الهی یه همسر مناسب پیدا کنی و سر خونه زندگی خودت برس اون و ...

مثل من😔دلم سوخت نتونستم هذچی کمبود خودمث برای بچم جبران کنم

شوهری نصیبم شده ک فرقی نداره بابام

دلم بچه میخواد نمیتونم عذاب وجدان میگیرم

همین یدونه بدبخت کردم توی این اوضاع بسه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه سوال داشتم ازت میشه راهنمایی کنی منو؟ با توجه به مطالب روانشناسی که خوندی

جانم اگه بتونم حتما کمکت میکنم 

درخواست بده اگه خواستی قبول میکنم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

واقعا وقتی سلامت روان ندارید بچه دار نشید الهی یه همسر مناسب پیدا کنی و سر خونه زندگی خودت برس اون و ...

نداره واقعا ولی نمیپذیره

واقعا بخدا دیوونستا یه روانپزشک ببینه میفهم دیوونست

اعصابم خورد شد کاش نمیخوندم عمیقا ناراحت شدم برات 💔💔💔با خوندش قلبم مچاله شد چ برسه تو ک داری تحمل ...

نمیخواستم کسیو ناراحت کنم ولی واقعا خستم دیگه واقعا خستم میگم کاریتون ندارم کاریم نداشته باشین ولی ولم نمیکنن

منم صدبار گفتم بخاطر تک تک کارای گذشته نمیبخشم حداقل برای اینده دست بردار

باور کردنی نیست خدا بهت صبر بده دختر تو خونه ی خودش از مادر خودش این رفتارو ببینه واقعا سخته ش ...

نه بابا از اول همین بود

مریضه بحثه

اهوم واقعا خودمم گاهی باورم نمیشه بخدا

نگاه میکنم به رفتاراش و حرفاش و برام سواله چجوری انقدی بدیییی؟؟

چجوری انقد بدیی اخه تو؟

اینم بهت بگم حرمت کسیو نگه میدارن که مادر باشه این خانوم فقط به دنیا آوردنتو بلد بوده یکی دوبار یهوی ...

واقعا فکر میکنی کسی که سالهاست از دست این ا م کیده یه وقتایی رد نداده؟نه به حرف واقعا رد دادم

واقعا ناخوداگاه شروع کردم به جیغ کشیدن و گریه کردن و وقتی حمله کرده سمتم منو  بزنه منم زدم

از سنگ که نیستم دیگه خیلی وقتا از استذنه تحملم خارج شده

بعضی چیزا اینقدر کم اتفاق میوفته که آدم راهکار تجربی نمیتونه براش پیدا کنه بنظرم سعی کنه کمتر با هم ...

من نمیتونم وقتمو تو کتابخونه و مسجد بگذرونم چون یکی دیگه مشکل داره

اتفاقا همیشه هرچی خوردم به اونم دادم که الان اینه دیگه

جواب بدیو به خوبی نمیدن

از شوهرش ناراحته سر من خالی میکنه؟چه توجیحه قشنگی

خب بدرککککک

بدرکککککک😐😂