2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللن همه با دوس پسراشون ازدواج میکنن

کجا دیدی دیگه دوست پسرای الان بگیر باشن 

پسرا ارزش ندارن ذهنتو بخاطرشون درگیر کنی این آقا اگه خیلی ارزش فکر کردن داشت و عاشقت بود نمیرفت با یه نفر دیگه

چ میدونم اینام زشتن😂

چقدر آسون گیر و باحالی اسی 😂

چندسالته ؟

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

به بدی های اوبیشتر فکرکن تا اونا فراموش کنی اینم اگه ازش شوهر در میاد فکر کن وقت سوزی نکن امروز پسرا ازدواجی نیستن دنبال عشق حال دست درازی هستن پسر عموی من میگه با دخترای لختی و بد پوشش و دوست پسرای دیگه پسرا نمی تونیم زندگی کنیم ما میریم از روستا های اطرافمون زن انتخاب میکنیم.تا حالا هم خبر دارم چن تا رفتن

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه

نمیدونم هست یا نه خودمم گیجم این چون قصدش جدیه میگم بشناسمش

ببین اینکه اون تو ذهنت باشه خب طبیعیه و اینکه حتما مشکلی داشته ک بهم زدی پس عقلت میگه نری سمتش.

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
به اکست؟ خب ببین پسرا هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت کسیو بلاک نمیکنن مگه اینکه واقعااا دیگه قید اون طرفو ...

عزیزم ببخشید میشه منم ی سوال بپرسم ؟ 

من و طرف مقابلم پنج ساله باهمیم تو این پنج سال هی ی ماه دو ماه کات بودیم عادیه ولی هر دفعه زنگ میزدم جواب منو میداد نهایت می‌گفت چی شده زنگ زدی 

بعد این دفعه ک برگشتیم بهم ی بحثی شد فاصله گرفت از من محبت نمی‌کرد هی زنگ زدم چندبار بهش گفتم ک رفتارت و درست کن هی می‌گفت باشه سرکارم حرف می‌زنیم شبم می‌گفت خوابم برد منم گفتم به قول خودت تو چشمت جای دیگه گیر کرده خوشحال شدم خدافظ 

الان از ۱۹ م حرف نزدیم دیشب دوبار زنگ زدم درحال مکالمه بود حتی بعدشم به من نگفت چرا زنگ زدی 

یعنی قید منو زده ؟

(:A__•~•__M:)
عزیزم ببخشید میشه منم ی سوال بپرسم ؟ من و طرف مقابلم پنج ساله باهمیم تو این پنج سال هی ی ماه دو ماه ...

ببین عزیزم مطمئن نیستم که قیدتو زده یا نه اما مطمئنم که دلسرد شده و دیگه حس کشش نداره نسبت بهت

پسری که یک ماه دو ماه بتونه ازت بیخبر باشه مطمئن باش خیلی دوست نداره شما هم از همون اول نباید پیگیرش میشدی و زنگ میزدی فرصت میدادی خودش دلش تنگ بشه و پیشقدم بشه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

نمیدونم هست یا نه خودمم گیجم این چون قصدش جدیه میگم بشناسمش

از کجا مطمئنی قصدش جدیه؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

من میدونم قیدمو زده ولی من حریف دل خودم نمیشم😭

دلتو ول کن عقلتو به کار بنداز 

پسر زشت هیچوقت با کسی تو رابطه نمیره

اتفاقا زشتا لاشی تر و دختر باز ترن😐😐