2777
2789
عنوان

سلیطگی بیشتر جوابه یا بی تفاوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
بی تفاوتی بهترهبعضی وقتا سلیطگی باعث میشه خودت ضایع بشی

اخه میگم شاید اون فکر کنه این موضوع برام مهم نیست و باز تکرارش کنه

پیش خودش بگه اینکه براش مهم نیست

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردها حرف را باید مستقیم بهشون گفتپس سکوت نکن ولی سلیطه هم نباش با منطق و گفتگو حل کنپ ن : البته خود ...

وای عالی بود 🤣🤣

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

سلیقگی همیشه جوابه کخ باید همون چشمه شو نشونش بدی بی تفاوت بودی میگه خب انگار ناراحت نمیشه انگار برا ...

اره دقیقا منم همینو میگم

اگه تخمشو داشتی که الان برات زن گرفته بودن😂😂

همییین😂😂

سیاست تو زبون مهربون در عمل بی رحم 👿

سیاست زیاد انجام دادم انگار رو این جواب نیس

بستگی به آدمش داره .ولی شوهر من ببینه ناراحتم بیشتر روش تاثیر میزارم تا اینکه سلیطگی کنم،اینجوری بیشتر جبهه میگیره .خودمم اینجوریم البته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
شوهر بی تفاوت چون زندگی میدون جنگ نیست قرارهم روتون به هم بازشه ولی درخانواده شوهر سلیژگی

نامزدمه اخه