2777
2789
عنوان

حالا فهمیدم چرا بعصیا پشت ماشین شاسی قیافه میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 48 پست
خَلط نکنید.اون که یک فرد در منصب حکومتی یک حرفی بزنه متفاوته.خودرو یک وسیله نقلیه است. تا جایی که بح ...

شما کلا منطور منو اشتباه متوجه شدی 

من چیزی که گقتم از دیدگاه ارزش مادی خود اون وسیله یود نه اینکه بخوام بگم کسی که لندکروز داره آدم برتریه و اون‌یکی که ۲۰۶داره آدم پست تریه!

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباش ک هست🤣بعد میرسع شوهرت

لعنتییییی فکر همه جاشو کردی😂

ولی جدای از شوخی همسر من با اینکه پدرش وصعش خوب بوده ولی از ۱۸سالگی کار کرده تا الان 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

نمونه بارز تازه به دوران رسیدگی زن عموم یه شاهین خریدن چنان فیگور میگیره دیگه به همه بی احترامی میکنه انگار پادشاه دو عالم شده اینا غریزه های حیوانی ان هرچی بهشون بیشتر بها بدی بیشتر جولان میدن آدم هرچی از درون غنی تر باشه افتاده تر و متواضع تره انشالله مااینجوری باشیم

انروز شدهرم داره میره دنبال ماشین میخواد به پراید بگیره 4 ماهه اسیر بانک بودیم نمی دونید چقد خوشحالم ...

ای جانم عزیزم 

مبارکتون باشه 

یه ایرانی برای پراید اندازه لندکروز زحمت میکشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
نمونه بارز تازه به دوران رسیدگی زن عموم یه شاهین خریدن چنان فیگور میگیره دیگه به همه بی احترامی میکن ...

اخه شاهین دیگه پز دادن داره ؟؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
انروز شدهرم داره میره دنبال ماشین میخواد به پراید بگیره 4 ماهه اسیر بانک بودیم نمی دونید چقد خوشحالم ...

اخی عزیزم ...الهی ک ی روز لندکروز هم میخرید خدا رو چه دیدی ب باعث وبانیش لعنت ک مردممون اینهمه باید روز وشب زحمت بکشن وعرق بریزن اخرش باهزار وام وقرض وقوله بتونن ی حلب روغن نباتی بخرن انشالله ک خدا ب مردم ایرانم ی نگاه دوباره بندازه چیزایی ک واقعا حقشون هست رو بهشون بده نه این چارچرخای ایرانی ک باهزار استرس واضطراب باید سوارشن بیان خیابون

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه