2777
2789

منم مجردم ولی نه طبیعی نیست

😐😐😐😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ن .مگه اسیری اورده

چند روزه یادم اومده که خواستگارم اینو بهم گفته بود که اگر اذیتم کنی بهت پول نمیدم

خیلی حرصم گرفته

بنظرم خیلی باید بی‌شعور باشی همچین کاری کنی چون وظیفه‌ی مرده که پول بده 

چند روزه یادم اومده که خواستگارم اینو بهم گفته بود که اگر اذیتم کنی بهت پول نمیدمخیلی حرصم گرفتهبنظر ...

وای چقدر ریلکس و با شجاعت همه چیش رو میگفته

و حتمی چقدر براش جالب بوده ک تو اصلا اهمیت نمیدی و خودت رو میزنی ب ندیدن و نشنیدن

روی نکته های بزرگ چشمات و بسته بودی آخه چرا؟

بعد روی ی موضوعاتی گیر میدادی که اصلا مهم نبود 

فقط خدا بهت رحم کرده مهرگار،چقدررررر خدا دوستت داره

با نفر بعدی یک مقدار واقع بینانه تر باش🌹

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

مهرگار چقدر دلم میخواست با این خواستگارت به خوبی اوکی شید ولی انگار قسمت نبوده🫠 ان شاءالله یه پسر خ ...

🤭🤭خداروشکر که قسمت نشد مردک پلشت

ممنونم ان شاءالله یکی که با دل و جون همو بخوایم سر راهم قرار بگیره😍شما هم خوشبخت بشین

چه خبر؟شما در چه حالین؟مشاور چیشد؟

🤭🤭خداروشکر که قسمت نشد مردک پلشتممنونم ان شاءالله یکی که با دل و جون همو بخوایم سر راهم قرار بگیره ...

ان شاالله عزیزم❤️

مشاور هم جلسه آخر رو چند روز پیش رفتیم و گفت ازدواجمون رو تایید میکنه، گفت یه سری چالش ها هست که ممکنه برامون پیش بیاد چون جفتمون احساساتمون رو ابراز نمی‌کنیم و سرکوبش می کنیم. 

وای چقدر ریلکس و با شجاعت همه چیش رو میگفتهو حتمی چقدر براش جالب بوده ک تو اصلا اهمیت نمیدی و خودت ر ...

خریت که شاخ و دم نداره دوست عزیزم🙂بیشتر از چیزی که فکرشو میکرد دوسش داشتم و هی نادیده گرفتم چون وااااقعا دلم میخواست که باهاش ازدواج کنم

کاری نداشتم که چی میگه ملاکم حس خودم بود که خوب بود🙂انگار نمیتونستم باور کنم

و انقد این بشر پررو بود که هم می‌گفت هم پافشاری میکرد و هم انتظار داشت که من بپذیرم طوری که تهش دیدم هیچ حقی برام باقی نذاشته و هر چی جلوتر میریم بدتر میشه 

در حالی که من همیشه دنبال کسی بودم که قدردان خوبی هام باشه و جبران کنه ولی ایشون دقیقا دنبال سوءاستفاده بود🙃

میخوام بگم اگر انقد بد نبود که نهایت فشار رو وارد کنه و تا این حد دنبال سوءاستفاده نبود منم قطعا باهاش ازدواج میکردم و بدبخت میشدم😐

ان شاالله عزیزم❤️مشاور هم جلسه آخر رو چند روز پیش رفتیم و گفت ازدواجمون رو تایید میکنه، گفت یه سری چ ...

آهااا خودت چه حسی داری؟فکر میکنی درسته؟

فکر میکنم مشکل حادی نباشه با تمرین میتونید این مورد هم برطرف کنید

خریت که شاخ و دم نداره دوست عزیزم🙂بیشتر از چیزی که فکرشو میکرد دوسش داشتم و هی نادیده گرفتم چون واا ...

واس همین میگم ببین چقدر خدا دوستت داشته

من یقین داشتم باهم ازدواج میکنید

اصلا یهویی نظرت برگشت،انگار تازه بینا و شنوا شدی 

و این جز معجزه و لطف خدا چیزی نیست

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

واس همین میگم ببین چقدر خدا دوستت داشتهمن یقین داشتم باهم ازدواج میکنیداصلا یهویی نظرت برگشت،انگار ت ...

دقیقا یهو دیدم همه چی داره جدی میشه ولی من هنوز مرددم یهو واقع بین و جدی شدم و فهمیدم دارم وابسته میشم سریع رفتم مشاوره و کات کردم😮‍💨

لطف خدا بود که اصلا هم حس بدی بهم دست نداد و قطره ای اشک نریختم و دلم براش ذره ای تنگ نیست حتی سراغ پیام یا عکساش هم نرفتم😒