2777
2789
عنوان

اصلا دلم آروم و قرار نداره با نماز یکم آروم شدم ولی بازم آروم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 19 پست
درکت میکنم

تورو خدا برام دعا کن خسته شدم از این وضعیت قلبم داره از جاش درمیاد اخه چی به این مادر بگم که پا به پای من گریه میکنه باعث ننگ و خجالتشم اینقدر از خودم بدم میاد اینقدر بدم میاد کاش هیچوقت  کسی  باعث سر افکندگی مادرش نباشه کاش یه روزی میموند با افتخار از من حرف می‌زد مامانم میگفت این بچه منه افتخار می‌کرد بم نه اینکه بترسه که کسی از کنکور من بپرسه و کل فامیل بفهمن گند زدم

توکل کن عزیزجان ببین تو پشتت به کسی گرمه که این همه جمعیت رو زمین رو آفریده و قسم خورده که تنهاشون ن ...

اره توکل به خودش هر شب با نماز شب دلم آروم می‌گرفت الانم آرومه ها و اون استرس ته قلبم هست نمیتونم بخوابم انگار نفسم کمی تنگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا برام دعا کن خسته شدم از این وضعیت قلبم داره از جاش درمیاد اخه چی به این مادر بگم که پا به پ ...

عزیز دعاهام نمیگیره

دهنم کف کرده اونقدر دعا کردم و نشده

منم شرایط همینطوره شرمنده خانواده و بچه هام و شوهرمم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برات دعا میکنم خدا نگهت داره ایشالله

ممنون عزیز شاید ب دعای شما مشکلات زندگیم حل شد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد