2777
2789
عنوان

الان گوشی شوهرمو چک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 56 پست
اصلا و ابدا نمیخوام بمونم، خیلی کاراشو بخشیدم، توهین و تحقیر، کتک و فحاشی و... ولی این دیگه اصلا قاب ...

کار خوبی می کنی 

مطمئن باش بدون اون خیلی خوشبخت تر خواهی بود

حیف که قدرت رو ندونست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم، امشب خیلی تنها و درماندم، ممنون باهام صحبت کردی

قربونت برم عزیزم دختر خوبم

تو مشخصه خیلی پاکی

ولی متاسفانه افراد ساده ای مثل ما همیشه گیر افراد خیلی بد ذات می افتن

دوستت دارم و دلم می خواد آینده ی خوبی داشته باشی

موفق باشی

قربونت برم عزیزم دختر خوبمتو مشخصه خیلی پاکیولی متاسفانه افراد ساده ای مثل ما همیشه گیر افراد خیلی ب ...

مرسی عزیزم شما به من لطف داری، انشالله همیشه موفق و خوشبخت باشید🌷

کار خوبی می کنی مطمئن باش بدون اون خیلی خوشبخت تر خواهی بودحیف که قدرت رو ندونست

بخدا از جون براش مایه گذاشتم واقعا لیاقت نداشت، کاش زودتر جدا شده بودم، 15 سال عمرمو دادم، 40 سالگی جدایی سخته..

بخدا از جون براش مایه گذاشتم واقعا لیاقت نداشت، کاش زودتر جدا شده بودم، 15 سال عمرمو دادم، 40 سالگی ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست

کاش می تونستم بغلت کنم و بگم می فهممت

تورو خدا گولش رو دیگه نخورچون دختره محل سگ بهش نداده میچسبه به تومهرتو هم بذار اجاره آدم شه

نه دیگه اگه اینبار هم گول بخورم واقعا احمقم، دیگه میخوام با عقلم تصمیم بگیرم