خیلی با هم بحث و دعوا داریم، خیلی زیاد، از بعد عید هم دائم بحث راه میندازه و قهر میکنه. خیلی اخلاق های بد داره ولی فکر نمیکردم اهل خیانت باشه، نه که اعتماد داشته باشم ولی بازم فکر نمیکردم، یکم پیش بی خواب شدم، گفتم خوبه گوشیشو چک کنم، رفتم تو گوشیش تماسهای اخیرش دیدم یه شماره دیدم که عجیب سیو شده بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرسی عزیزم، الان حس میکنم یه سنگ رو قفسه سینمه... دختره خوشگل و پولدار شده، احتمالا گفته خب این زنم دکتره ولی پولدار نیست و مغروره، ولی اون خیلی منو میخواست و الان پولدار هم هست برم سراغش
ما 15 سال از آشناییمون میگذره، به دختره گفته بود کاش برمیگشتم به 15 سال قبل.. ولی هرچی اون پرسیده بود زن داری جواب نداده بود..چندین بار هم اصرار کرده بود شماره بده ولی اون نداده بود..
عزیزم یه جایی نوشتی مادر شوهرت اهل جادو و اینا هست خیلی مواظب باش که مخت رو نزنن که خیانت رو ببخشی و ...
آره عزیزم اهل همه چیز هستن، اوضاع خانوادم فعلا خوب نیست، وسط ساخت و سازن و دورشون پر بدهی، نمیدونم یکم صبر کنم و بعد اقدام طلاق کنم یا نه، اصلا گیج گیجم