خیلی با هم بحث و دعوا داریم، خیلی زیاد، از بعد عید هم دائم بحث راه میندازه و قهر میکنه. خیلی اخلاق های بد داره ولی فکر نمیکردم اهل خیانت باشه، نه که اعتماد داشته باشم ولی بازم فکر نمیکردم، یکم پیش بی خواب شدم، گفتم خوبه گوشیشو چک کنم، رفتم تو گوشیش تماسهای اخیرش دیدم یه شماره دیدم که عجیب سیو شده بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زمانی که ما با هم آشنا شدیم گفت که با یکی بوده و کات کرده ولی بعدها فهمیدم با همین دختره بوده و با من بهش خیانت کرده، ولی من نمیدونستم، الانم رفته بود مثلا از دختره حلالیت بطلبه، به من گفته بود که دختره خیلی دوستش داشته ولی شوهرم نه و فکر میکنه نفرینش کرده، ولی الان هرچی پیام دیدم این اصرار کرده بود دختره را ببینه ولی اون حاضر نشده بود
گفته بود اومدم دم خونه بابات یواشکی دیدمت، دختره هم گفته بود یکی دیدم ولی تاریک بود... هرچی دختره گفته بود زن داری یا نه، جواب نداده بود، بعدم شماره داده بود به دختره
جالبه دختره گفته بود بخشیدم و برو دنبال زندگیت و... ولی این مردک پیگیر بود، نمیدونم چه حسی دارم انگار مغزم کار نمیکنه...نمیخوامش دیگه چون خیلی ازارم میده ولی فکر نمیکردم این کارو کنه..
کسی ک عزیزم ب اون خیانت کرده با تو ب توام خیانت میکنه شک نکن
من که نمیدونستم اون موقع، این چندسال که با من بود هم چیز مشکوکی ازش ندیدم، همش دنبال پول در آوردن بود، شایدم بوده من احمق بودم، ولی همیشه میگفت باید یه روز ازش حلالیت بطلبم بهش ظلم کردم و.. ولی این که امشب دیدم پیگیرتر از حلالیت بود