2777
2789
عنوان

الان گوشی شوهرمو چک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی که ما با هم آشنا شدیم گفت که با یکی بوده و کات کرده ولی بعدها فهمیدم با همین دختره بوده و با من بهش خیانت کرده، ولی من نمیدونستم، الانم رفته بود مثلا از دختره حلالیت بطلبه، به من گفته بود که دختره خیلی دوستش داشته ولی شوهرم نه و فکر میکنه نفرینش کرده، ولی الان هرچی پیام دیدم این اصرار کرده بود دختره را ببینه ولی اون حاضر نشده بود 

گفته بود اومدم دم خونه بابات یواشکی دیدمت، دختره هم گفته بود یکی دیدم ولی تاریک بود... هرچی دختره گفته بود زن داری یا نه، جواب نداده بود، بعدم شماره داده بود به دختره

جالبه دختره گفته بود بخشیدم و برو دنبال زندگیت و... ولی این مردک پیگیر بود، نمیدونم چه حسی دارم انگار مغزم کار نمیکنه...نمیخوامش دیگه چون خیلی ازارم میده ولی فکر نمیکردم این کارو کنه..

جالبه دختره گفته بود بخشیدم و برو دنبال زندگیت و... ولی این مردک پیگیر بود، نمیدونم چه حسی دارم انگا ...

تاپیک هاتو خوندم واقعا موندن با این مرد حماقته نمی دونم دلتو به چی خوش کردی.

بهونه خوبی دستته 

خیانت کرده 

از این تاپاله جدا شو واقعا ظلم‌به‌خودته بودن باهاش 

کسی ک عزیزم ب اون خیانت کرده با تو ب توام خیانت میکنه شک نکن

من که نمیدونستم اون موقع، این چندسال که با من بود هم چیز مشکوکی ازش ندیدم، همش دنبال پول در آوردن بود، شایدم بوده من احمق بودم، ولی همیشه میگفت باید یه روز ازش حلالیت بطلبم بهش ظلم کردم و.. ولی این که امشب دیدم پیگیرتر از حلالیت بود

تاپیک هاتو خوندم واقعا موندن با این مرد حماقته نمی دونم دلتو به چی خوش کردی.بهونه خوبی دستته خیانت ک ...

دقیقا همینطوره، واقعا ازش جدا میشم، دیگه این تیر خلاص بود...