2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالا خودش قهره

196 بازدید | 25 پست

کلا دوستم نداره و باهام حال نمیکنه 

من خیلی آدم نچسبی ام 

همش ساکتم بی اعتماد بنفسم جذاب نیستم 

شما پیش شوهراتون هستین چی‌میگین که سکوت بشکنه بین ما همش سکوت و سردیه

هیچ لوندی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خودت به خودت میگی نچسب از اون انتظاری نداشته باش

سعی کن اول خودتو قبول کنی و خودتو دوس داشته باشی

اگه لازمه کلاسی برو باشگاه برو دنبال علاقه هات برو یه کاری توی روز انجام بده که حس مفید بودن واسه خودت کنی حتی خوندن کتاب تا خودتو دوس داشته باشی

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

چرا خودت رو اینقدر دیس کردی خواهر ؟!

چه توقعی از اون داری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چی بگم

ادمای کم حرف اصصلا جالب نیستن

منم همینم😮‍💨

بنظرم بشینیم رو کاغذ درباره مسایل مختلف موضاعات مختلف بنویسیم هرکدومو یه زمان حرفشد بندازیم دربارش نظر بدیم ☹️

از اول همین بودی یا الان سرد شدی؟؟ کلا با همه اینحوری یا فقط شوهرت ؟؟؟؟من ادم کم حرفییم ولی پیش شوهر ...

من با همه کم حرفم با شوهرم یکم بهتر بودم که اونم خراب شد

چیا تعریف میکنی براش؟

به خودت برس رو صدا و حرکاتت کار کن سعی کن خیلی ظریف تر کار کنی آرام و شمرده صحبت کنی تو بیشتر مسائل که علمشو داری کامنت بزار  در مورد کارای روز مرت صحبت کن چیزایی که دلت میخواد برنامه ریزی برا آخر هفته رویا پردازی کنید با هم  درمورد بچه ایندتون صحبت کنید فیلم ببینید برید با هم اینستا گردی کلی سوژه میاد تو خونه یه دفعه براش تکست بده کلی کارای دیگه