2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالا خودش قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست
از اول بودم ولی حالا بدتررررر شدم چون پودر شدم دیگه اعتماد بنفس ندارم

کلا وقتی خیانت میشه این بی اعتماد بنفسی زیاد میشه

اولا اون حق نداره هیچ جوره بهت خیانت کنه حتی اگه تو بی اعتماد بنفس باشی و نچسب که البته قطعا نیستی فقط تحت تاثیر رفتار اون اینجوری شدی

محلش نده و رو خودت تمرکز کن مطمئن باش میاد سمتت

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خجالتی ام اوایل ازدواج همسرم با شوخی با تعریف کردن اتفاقاتی که سر کار براش می افتاد نمیذاشت سکوت باشه تو خونمون. و خیلی زود بچه دار شدیم خب بچه خودش ضد سکوته😅😁

در کل اکثراً ایشون سر صحبت رو باز می‌کنه با هم حرف می‌زنیم وگرنه اگه نکنه منم مثل شما ساکتم

ی کم به خودت برس اگر مشکل مالی نداری لباسای قشنگ با توجه به فرم بدن و قد و استایلت بخر 

ماسک برای شادابی پوستت بذار

صبح که دست و روتو میشوری ی رژ ملایم تو تناژ هلویی کالباسی صورتی چیزی بزن و موهاتو خوشگل ببند و برو جلو اینه از خودت لذت ببر شب قبلشم اگر نرم کننده و مرطوب کننده به صورتت و دستات بزنی که صبح بیدار شدنی مثل ماه میشی

بعدم ی تایمی رو خالی کن که مثلا با همسرت ی چای شیرینی ی قهوه ی چیزی بخورین درباره ی اخبار روز و اتفاقات روزتون حرف بزن کم کم عادت میکنی و از هم و کنار هم بودن لذت میبری

نمیدونم تو ذاتم نیس توروخدا تو بگو چیکار میکنی چی تعریف میکنی چطوری ای پیش شوهرت

عزیز دلم به خودت برس.حتی یه ارایش ساده.لباس خوب ببوش.تمیز باش و بوی خوب بده.خوش زبان باش.ازش بخواه باهم درد و دل کنین.روزتون رو چطور گذروندین.ازش تعریف کن.قربون صدقش برو.همیشه جوری باش که خودت از دیدن خودت تو اینه لذت ببری.برای خودت ارزش قائل شو.غر نزن.برای رابطه پسش نزن.ایشون محبتی چطوره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چه تمرکزی بکنم رو خودم اخه

به خودت برس یه اهنگی بزار برقص شاد باش 

هرروز نفس عمیق بکش جمله های مثبت بگو و بنویس

یه کتابی بخون راجب چیزی که دوس داری بخون بیرون برو 

یه عالمه کار هست ک میتونی برا خودت انجام بدی همش تاثیر داره تو زندگیت

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
خوشبحالت قدرشو بدون من یه بدبخت واقعی ام همیشه شوهرم قهر و ساکته

اینجوری نگو همه روزهای بد و خوب دارن. 

زندگی منم همیشه گل و بلبل نیست اینقدر حرف تو دلمه که نگو...

همه مون مشکل داریم تنها نیستی... کاشکی سکوت باشه ولی مشکلات دیگه ای که من دارم نباشه... انشالله که خدا مشکلات همه رو حل کنه شما ام غصه نخور🥺🥰❤️