2777
2789
عنوان

صلوات برای فرج اقا صاحب الزمان(عج)

82 بازدید | 16 پست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

🟢 درخواست اسم اعظم 

🔴آيت الله ناصری(رحمه الله علیه ):

زمانى از استادمان آیت الله سيد محمّد كشميرى(رحمة الله علیه ) كه از اوتاد روزگار بود درخواست كردم اسم اعظم را به من بياموزد.
🔹ايشان فرمود:
«اگر اسم اعظم را مي‏خواهى، از نام مبارك صاحب الزمان غفلت مكن.
 اسم اعظم، همان جمله
 "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی" است».
🔸سيّد استاد، بارها مشكلات مادّى و به ويژه مشكلات معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر «يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی» بر طرف كرده بود و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديده ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🟢 امام زمانت را بشناس!

🔴بارزترین ویژگی امام عصر ارواحنافداه «دادگری» است، تا جایی که در دعاها به «عدل» ملقب شده است.

🔵«اللَّهُمَّ وَ صَلِّ عَلَى وَلِيِّ أَمْرِكَ الْقَائِمِ الْمُؤَمَّلِ، وَ الْعَدْلِ الْمُنْتَظَرِ»

پروردگارا و درود فرست بر ولیّ امرت که امید مردم و عدلی است که همه چشم به راه اویند.

و یا « اول العدل و آخره ...»

کمتر حدیثی درباره‌ی آن حضرت آمده که از عدل ایشان سخن نگفته باشد.

🟠امام صادق سلام‌الله‌علیه درباره مهدی فاطمه سلام‌الله‌علیهما فرموده‌اند:

به خدا سوگند، همان جوری که گرما و سرما داخل خانه مردم می‌شود، عدل، داخل خانه‌ها خواهد شد.

📚 بحار الانوار، ج ۵۲ ، ص ۳۶۲

و اوست که پس از سختی شدید، بلای طولانی، ترس و اندوه و زاری، گرفتاری شیعیان را برطرف می‌نماید.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

به نام خداوند هستی بخش مهربان

خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درود هایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ، و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ، تا او را با رغبت در زمینت سکونت دهی ، و زمانی طولانی بهره مند سازی

بسم_الله_الرحمن_الرحیم

اِلهی

یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد

یا عالیُ بِحَقِّ علی

یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه

یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن

یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن

عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ