2777
2789
عنوان

چرا امروز نی نی سایت اینطوریه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 45 پست
واییی اونو ولش بابا 😂 چقدم مصمم بود بهش فکر میکنم خندم میگیره یعنی بهش میگفتی دلقک کامنت بعدی ریپلا ...

فکر کنم هنوز داره ریپ میکنه نفرینم میکنه اینقدر بیکار بود رفته تایپکا قبلیمم خونده من خودم اونارو فراموش کردم این ول نمیکرد🤣🤣🤣

نمیشه یه کد بزنیم کلا بعضیا تایپک نزنن اخه پنجاه تومن😭🤣🤣🤣🫠

لاقل پول اینترنت و مالیاتش بصرفه 😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم هنوز داره ریپ میکنه نفرینم میکنه اینقدر بیکار بود رفته تایپکا قبلیمم خونده من خودم اونارو فر ...

خوبه باز تاپیکای من کلا چرت و پرتن😂

ولی جدیم واقعا دلم میسوزه براش😂گناه داشت😂بخدا نیم ساعته دارم میخندم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

خوبه باز تاپیکای من کلا چرت و پرتن😂ولی جدیم واقعا دلم میسوزه براش😂گناه داشت😂بخدا نیم ساعته دارم م ...

اره منم بخدا دیگه بحثو بریدمش وگرنه تا فردا باهمه درگیر میشد به خودشم رحم نمیکرد

نی نی یار گرفته خوابیده گفته از پس هم برمیایید

دقیقا سر ی تاپیک اینقد هممون تگ کردیم نی نی یارو همه چی در آرامش اصن مهم نبود براشون حالا کافیه من ی تاپیک بزنم درجا اخطار قرمز تعلیقی بمدت یکماه لطفا ازین پس با رعایت قوانین از حساب خود مراقبت کنید😂

دقیقا سر ی تاپیک اینقد هممون تگ کردیم نی نی یارو همه چی در آرامش اصن مهم نبود براشون حالا کافیه من ی ...

نمی‌دونم چرا کامنت و تاپیک بعضیا دیده نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمی‌دونم چرا کامنت و تاپیک بعضیا دیده نمیشه

فقط همین الان تاپیک بزن برق قطعه چه وضعشه اخطار مشکی میگیری کلا کاربری میره رو هوا!

یادمه ی کاربر بود ب اسم عنبازی تو ی تاپیک اومد کلی فحش داد نه تعلیقی نه هیچی هیچچچچ واقعا متاسفم

نمیشه یه کد بزنیم کلا بعضیا تایپک نزنن اخه پنجاه تومن😭🤣🤣🤣🫠

کاشکی ی قابلیت داشت نی نی سایت بنظرم واقعا باید اجرا بشه قابلیت مسدود کردن کاربرا نه اونا تاپیک های مارو ببینن نه ما تاپیک های اونارو یعنی موسی به دین خود عیسی به دین خود چقد قشنگ میشد در ارامش تبادل نظر میکردیم کنار هم البته بازم کامنتا رو نمیشه کاری کرد چون ویو سایت پایین میومد 

کاشکی ی قابلیت داشت نی نی سایت بنظرم واقعا باید اجرا بشه قابلیت مسدود کردن کاربرا نه اونا تاپیک های ...

افرین اره 

من یه تایپک زدم فکر کنم بودی که درمورد نه به ازدواج اینابودهمه موافق بودن داشتیم میگفتیم میخندیدیم تایپکم قفل شد کلا مثلا درمورد استقلال خانما و رشد توسعه فردی بود  بعد از یطرف بحثای چرت خاله زنکی و یا فاحشی ینفرو نادیده میگیرن در عجبم

افرین اره من یه تایپک زدم فکر کنم بودی که درمورد نه به ازدواج اینابودهمه موافق بودن داشتیم میگفتیم م ...

عههه اون تاپیک شما بودی؟

من کاربریا یادم نمیمونه مگه طرف خیلی شاسکول باشه بجز چن نفر که همیشه میبینم و شخصیت معقولی دارن 

چیز خاصی نداشت یعنی خب مخالفی که مخالفی چه کنم چیکار کنم اهومو پیدا کنم😂دیوونه شدم رفت😔🤌🏻

انگار من تفنگ گذاشتم رو شقیقش که ازدواج نکن بابا خواستی گوش کن نخواستی نکن اصن ازدواج کن بیستا بچه هم بیار به من چه مگه من فضول زندگی توام😑

😶😐چیی؟

😂یکی گفت رفته خونه یکی گفته وایستا لباس بپوشم الان در رو باز میکنمب

بعد بعضیا اومدن پریدن به استارتر که مردم حریم شخصیشونم از تو باید اجازه بگیرن 

هرچی استارتر میگفت خودش گفته برم و من سوالم اینه برای شوهر عادی میشه دگ عطش نداره فلان یا نه 

باز اینا دعوا میکردن دوست دارم لخت بگردم ببینم کی گ...مو میخوره🤣🤣🤣

خلاصه نزاشتن استارتر جواب سوالش رو بگیره🤣

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

😂یکی گفت رفته خونه یکی گفته وایستا لباس بپوشم الان در رو باز میکنمببعد بعضیا اومدن پریدن به استارتر ...

نفهمیدم چیشد لخت میگشته تو خونه شوهرش اینو دیده؟