《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
بابا یه خانومی اومد تایپک زد دلش پر بود ینفر اومده نه گزاشته نه برداشته نی نی یار تگ میکنه بعد هرکسی هم پیام میداد دوباره نی نی یارو تگ میکرد خیلی سمی بود بعد شروع کرد به فحاشی و... همه رو اذیت کرد گزاشش کردن حتی ناشناس یکی از دخترا هم رفت فحاشی کرد فکر کنم مرد بود جنسیتش
و ونگوگ گوش بریده اومده به میانجیگری...کوری عصاکش کوری دگر شد.
تروخدا منو نکش😂
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
حالا از ونگوگ و زندگیاش میدونید؟ آثار مشهور و شاخصاش رو میشناسید؟
یس برای همین اسمم ونگوگ
بابا یه خانومی اومد تایپک زد دلش پر بود ینفر اومده نه گزاشته نه برداشته نی نی یار تگ میکنه بعد هرکسی ...
واییی اونو ولش بابا 😂
چقدم مصمم بود بهش فکر میکنم خندم میگیره یعنی بهش میگفتی دلقک کامنت بعدی ریپلای میکرد زبون خر هارو نمیفهمم دلقک یهو برمیگشت میگفت خودتی خودتی باور کن بچه های ۵ ساله اینجوری بحث نمیکنن یعنی دایره لغات ماهی😂🤌🏻
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡