2777
2789

سلام 

من مامان بابام تازه چن ماهه جدا شدن من پیش مادرم ام 

ولی با خانواده پدری ام نه من نه مادرم هیچ مشکلی نداشتیم و من هم هنوز ارتباط دارم هم با پدر هم خانواده پدر

ولی امشب عروسی پسر عمم بود و من لباس خریدم و خیال کردم عمم حداقل به من هم زنگ میزنه که منم برم ولی هیچکس به من زنگ نزد فقط بابام یک هفته قبل عروسی گفت تو ام بیا ولی دیگه خبری نشد 

واقعا خیلی ناراحتم امشب حالم گرفته کلا خیال میکردم حداقل عمم زنگ میزنه آخه من چیکار کنم مشکل پدر و مادرم بودن بنظرم باید زنگ می زدن خیلی دلم میخواست برم من ۱۶ سالمه واقعا ذوق داشتم لباس هم خریدم

الان تصمیم گرفتم که به عمم پیام بدم مود بانه گله گی کنم اما دو دلم نظر شما چیه ؟؟

میخام گله کنم بعدشم همه شون رو  بلاک کنم 

آیا درسته شما بودین چیکار میکردین؟

گله کردنت چیزی رو حل نمیکنه 

نهایت بگه نیاز به دعوت نداشتی که خودت میومدی 

سرسنگین باش 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گله نكن سبك ميشي

ولي ادم حسابشون نكن ديگه 

عروسيتم دعوتشون نكن هيچوقت

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

عمه بنده خدا صد تا کار داره 

باید بینی عمه تو رو هم دعوت کرده یا نه 

احساس میکنم کم کاری پدرت بوده باید میومد دنبالت 

بعدم خودت زنگ بزن بابا کی میایی دنبالم 

معلومه بابات بیخیاله تو ول نکن