2777
2789

دیشب دعوا کردن الان بیدار شدن دارن حرف میزنن یکم شعور ندارن بگن این بدبخت بیچاره ها نیاز به خواب دارن باید شعور و درک داشته باشیم 4 صبح حرف نزنیم 

شبا که تا 2.3.بیدارن نیمزارن بخوابیم خبرمون از این ور الان بیدار میشن حرف میزنن جیغ و داد بیدار یسری چیزای دیگه واقعا خسته شدم دیگه خواب ندارم بعد تا 12 میخوابم اونم بی کیفیت صدبار بیدار میشن سر و صدا میکنن گوشی زنگ میخوره نمیزارن بخوابم میگن تا 12 خوابی؟؟؟چیکار میکنی همش خوابی خدایا منو بکش راحتم کن 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مستقیما ولی با احترام بگو سر وصدای شما نصف شب نمیزاره بخوابم 

مطمئن باش دیگه رعایت میکنن 

هر چند مسائل زن و شوهری بشدت پیچیده و تلخ و آزار دهنده س، مطمئن باش خودشون صدبرابر درعذابن که به اینجا رسیده 

خب مستقیما ولی با احترام بگو سر وصدای شما نصف شب نمیزاره بخوابم مطمئن باش دیگه رعایت میکنن هر چند مس ...

نه اینا حرف نمی‌فهمن بار ها گفتم بابام میگه به من چه یچی بکن تو گوشت خفه شو

منم شب آزمون المپیادم ساعت ۴صبح اینا باهم دعوا میکردن هرروز همین وضع بود کاش طلاق میگرفتن

چی شد ازمونت خوب دادی آخرش ؟

والا خونه ما دعوا بود هرشب بابام توقع داشت بشم نفر یک کنکور 

نه ی کلاسی رفتم نه ی مدرسه خوب ثبت نامم کرد توقع چیزای خوب داشت فقط 

جواب بدهبچه طلاق چه مشکلی داره؟

ببین اون بچه هیچ مشکلی نداره 

مشکل از پدر و مادرشه که با وجود داشتن بچه جدا شدن 

قطعا وضعیتش با اون بچه ای که پدر و مادرش با همدیگه کمکش میکنن تو زندگی فرق داره دیگه.