2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدیددددد😂🥹

73 بازدید | 10 پست

بچه ها نظر همتونو میخواممم😍🥹

یه جوریه

همه اش دید بد داره نسبت ب پارتنرمن حتی ندیدتش تاحالا😂

هی میگه پیام نده فلان نکن

پسره خوبیه خوشگله مراقبمه به خانوادشم منو گفته یکم دستش تنگه اونم داره کم کم کنار دانشگاه سرکارم میره نمیفهمم مشکلش چیه

میخوام از دوستم جدا شم سالی یه بار میاد وقتی ام ک میاد انگار حسادت میکنه شاید فکر میکنه پارتنر من از اون سرتره نمیدونم والا

شما باشین چیکار میکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوستتو رها نکن ولی خب از رابطتت هم باهاش صحبت نکن 

گاهی وقتا ادم نیاز داره راجب یه سری چیزا با هم جنس خودش صحبت کنه درد دل کنه

ولی از پارتنرت هیچی نگو بهش وقتی ندونه کجا رفتین چیکار کردین چی گفتین که دیگه نمیتونه نظر بده بگه فلان کار کن فلان کارو نکن

عزیزم دوستتو رها نکن ولی خب از رابطتت هم باهاش صحبت نکن گاهی وقتا ادم نیاز داره راجب یه سری چیزا با ...

افرین عزیزممم بهترین نظر بود ممنونمممم

همین کارو میکنم😍

دوستت شاید حسوده گوش نده کامل یهو ولش نکن بگه پسر ندیده بود نامحسپس قطع ارتباط کنیوقت ب پسرع هم نرسی ...

اصلا نمیخوام از پسره جداشم عزیزم

دوستم رو رد میکنم پس کارش