2777
2789

خونگی خوشمزه نمیشه مثل بیرون اما قیمتا خیلی مسخره شدن ترجیح میدم خودم درست کنم فکر کنم یکو خورده ایه کله و پاچه ؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

تو خونه خیلی خوشمزه تر می شه.  بیرون خیلی اب می ریزن توش 

به قول معروف ابش پر ملات تر و طعم دارتر هست 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من برا بیرون رو دوس ندارم

بعضی جاها افتضاح درست میکنن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

تو خونه بپزی طعمش بهتر بزار شب تا صب با شعله کم بپزه پیاز فراوان و ادویه جات فلفل سیاه قرمزنمک نزن چ ...

فقط همین؟

خونگی اگه خوب درستش کنی صد برابر خوشمزه تر از بیرون میشه

چجوری درست کنم؟

باید بلد باشی

من یکی از دوستام خیلی خوشمزه درست میکنه تو خونه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تو خونه خیلی خوشمزه تر می شه. بیرون خیلی اب می ریزن توش به قول معروف ابش پر ملات تر و طعم دارتر هست

چطوری درست کنم؟