2777
2789
عنوان

شما باشید بینی تون رو عمل میکنید

92 بازدید | 17 پست

چند  ما  قبل  توی  فکر  عمل  بودم  دوتا  دکتر  خوب  شهرمون  رفتم  

بعد ش  ج ن گ  شد

و  نرفتم  پیگیری  کنم  

بینیم   تو  کودکی  شکسته  و  کج  شد 

کاش  این  طور  نشده  بود 

خودش  خیلی  کوچیک  و  خوبه ولی  بد  جور  سکسته  و  توش  برق  افتاده 

من  چیکا   کنم  با  این  مملکت  رو ی  هوا  

در صمن  بیماری  ام  اس هم  دارم 

نمیدونم  چه  غلطی  بکنم 😭😭😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط شما خاصه نمیدونم با وجود بیماری عمل میکردم یا نه

حتما خوب تحقیق کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قبلش کلی باید دارو های ام اس بگیرم توی عمل اتفقاقی ب ام نیافته

سلامتی از همه چیز مهم تره پیگیری کن اگه راحته برات حتما عمل کن به نظرم در هر شرایطی زیبا تر باشیم و اعتماد بع نفسمون بالا باشه بهتر میگذره😉

بابا بیخیال تو چیکار به مملکت داری برو بینیتو عمل کن، البته اگه مشکلی برای بیماریت ایجاد نمیکنه

گاهی  میگم  اگه  قراره  بمیرم  بهتره  با  دماغ  کج  بنیرم  

نه  این  که  به  خودم  و  خانوادهم  زجر  بدم 

سلامتی از همه چیز مهم تره پیگیری کن اگه راحته برات حتما عمل کن به نظرم در هر شرایطی زیبا تر باشیم و ...

دکتر  گفت  باید  غضروف  از  گوش  و   دنده  هات  جدا  کنم  بزارم  برای  بینی  این  هم  ترس  منو  بیشتر  میکنه ۰😭😭😭

گاهی میگم اگه قراره بمیرم بهتره با دماغ کج بنیرم نه این که به خودم و خانوادهم زجر ...

عزیزم شما علایم افسردگی داری، البته من خودمم دارما، دارم مبارزه میکنم باهاش،

اگه همه اینجوری فکرکنن که دیگه هیچ کس نباید هیچ کاری بکنه چون اول اخرش همه میمیرن