2777
2789

توی چه حالتی بیشتر پسرا دنبالتون میان؟با ارایش زیاد یا کم؟با حجاب زیاد یا کم؟

فردا میخوام حتماااا یه دونه پیشنهاد بگیرم حتمااااا 

میرم بیرون با یه دوستم ک معتقده هیشکی به من پیشنهاد نمیده میخوام بهش ثابت کنم انتخاب خودمه تنهایی راهنمایی کنید چیکار کنم حتمااااا یه نفر بیاد

خیلی وقته بیرون نرفتم توی ایران واسه همین نمیدونم چی به چیه

خوشگلترین دختر بور☀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم کشور بودی که هنوز تفکرات جهان سومی داری؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کدوم کشور بودی که هنوز تفکرات جهان سومی داری؟

ایالت متحده قم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ایالت متحده قم

😂😂👌

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرا موضوع تایپکو نخوندی؟

خوندم که اومدم دیگه