2777
2789
برادرم فروردین هستخیلی جدی و خشک رفتار می‌کنه همیشه انگار عصبانی پدرم میگه نمی‌دونم چرا اینطور شده؟ا ...

😂😂ظاهرشونه عصبین ولی دل مهربون و با احساسی دارن مغرورن

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروردینی دیدم هیچوقت باهاش نتونستم پنج دقیقه حرف بزنم رو مخ بود

فک کنم آبانی یا مردادی باشی 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

شوهرم ،،،،،،ب شدت عصبیه،همش‌حس رییس بودن داره،لجبازه شدید،باید بازبون‌خوش بهش ی چیزیو بگی.بعدم احساساتی ب شدت اهل رقصوشادی،کینه ایییییی شدید

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

منم ۱۵ ساله دارم با یه فروردینی زندگی میکنم آقای خسیس

زنده و سلامت باشین هر دو

ولی نمیشه تشخیص داد

من چون سختی کشیدم به این راحتی پولمو به فنا یا خرج بیخودی نمیکنم

عصبی بودن هم از بچگی دیدم ادمای عصبی هیچی نشدن محض همین سعی کردم اروم و با حوصله باشم

🙋اقا هستم 🙋

من خودم فروردینی هستم صادقانه جواب میدم

زود رنج و احساسی

خیلی زود گریم میگیره حتی به یک پست یا یک سکانس فیلم

پرتوقع نیستم

احترام برام خیلی مهمه 

دست ودل باز ابدا نیستم دروغ چرا خیلی سنجیده خرج میکنم

و برای همه کسی اصلا دلم نیست خرج کنم جز عزیزترین های زندگیم

اگر از کسی بدم بیاد خیلی واضح توی رفتارم مشخصه نمیتونم صمیمی بشم

یکی بخاد خودشو بگیره برام صددرصد خودمو عقب میکشم و منم خودمو بیشتر تر تر براش میگیرم😆

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
البته شوخی کردم خساستم خوب نیستاباید (نسبت به شرایط و پیشرفتت) خرج کنی و از اموالت لذت ببری

افرین 

من میگم ادم باید قدر پولشو بدونه 

حالا برعکس من یه هزارتومن از دستم نمیوفته ولی همسرم اصلا پول براش مهم نیست

🦋

افرین من میگم ادم باید قدر پولشو بدونه حالا برعکس من یه هزارتومن از دستم نمیوفته ولی همسرم اصلا پول ...

اشتباه نکن 

جوری زندگی کن که اگه خدای ناکرده ،دور از جونتون مثلا یهو فردا یه اتفاقی برات افتاد حسرت نخوری

جمع کن و نسبتا خرج کن

من الان با اینکه حواسم به این مساله هست ولی داره میشه عادت برام متاسفانه

الان چنتا ملک دارم ولی لنگ ۱۰۰تومن پول هستم و چن مدته دارم اذیت میشم 

🙋اقا هستم 🙋

شوهرم ،،،،،،ب شدت عصبیه،همش‌حس رییس بودن داره،لجبازه شدید،باید بازبون‌خوش بهش ی چیزیو بگی.بعدم احساس ...

اره دقیقا مغرووور داغ اتیشن ولی قلب مهربونی دارنا

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻