2777
2789
عنوان

کسانی که فیلم میبینن بیان نظرتون و بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 20 پست
اره دقیقااا.انگار فیلمه مال خودمه دلم نمی‌خواد هیشکی نگاه کنه و نظر بده. حتی نظر مثبت میدن حس میکنم ...

وایی تو منی؟ یا من تو ام؟ احساس میکنم من این جمله رو نوشتم! پشمام... چیکار میکنی نظرات نشنوی؟ من حتا دوست ندارم به کسی بگم اصلا فیلم رو دیدم حتا توچی؟ 

من و همسرم یه زمانی قبل بچه خیلی زیاد فیلم میدیدیم. یه سال یادمه اینقدر همه ی فیلم و سریال ها رو نگاه کرده بودیم (حتی امتیاز پایین ها رو) دیگه هیچی نمونده بود ببینیم و مجبور شدیم بریم سراغ سینمای کشورهای غیر انگلیسی زبان. من اصلا برام مهم نیست فیلم رو تنها ببینم. در واقع ترجیح میدم با همسرم ببینم. نظر هم بده اصلا ناراحت نمیشم. قراره تفریحمون باشه نه مایه ی وسواس و اعصاب خوردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی تو منی؟ یا من تو ام؟ احساس میکنم من این جمله رو نوشتم! پشمام... چیکار میکنی نظرات نشنوی؟ من حتا ...

😂😂🤝

من هیچچ کار نمیتونم بکنم چون هر فیلمی می‌خوام ببینم آجیمم میاد میبینه باهام .فقط هر نظری میده میگم خب نگاه نکن🫠

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم

من و همسرم یه زمانی قبل بچه خیلی زیاد فیلم میدیدیم. یه سال یادمه اینقدر همه ی فیلم و سریال ها رو نگا ...

دست خودم نیست فیلمی رو دوست داشته باشم اینطوری میشم