2777
2789

شما هم اینطوری هستین که دلتون بخواد فیلم رو تنهایی ببینید و اگه کسی راجبش صحبت کنه و نظر بده حالتون کلا بد بشه و احساس کنید دیگه فیلم ارزش نداره؟ و فقط بخواین تنهایی فیلم و نگاه کنید و نظر بدین بهش؟ (البته فیلمی که براتون واقعا جالب و کاملا سلیقه شما باشه... نه فیلمی که با بقیه دیدن هم خوشمیگذره و مهم نیس) و لطفا بگید فرقی بین اون فیلمی که اول گفتم با داخل پرانتز هست؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره بعضی فیلمارو فقط تنهایی میبینم  و اذیت میشم کسی نظر بده مثلا فیلم مهمی باشه یا مثلا تام هاردی بازی کرده باشه😍ولی بقیه رو مهم نیست واقعا تو چه شرایطی باشه

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

دقیقا دقیقااااا

چه عجب ی نفر پیدا شد عین من باشه... خوشبختم 🌹بد ببین نظر مثبت دیگران رو هم میشنوی ناراحت میشی انگار فیلمه رو نمیتونی تنهایی ببینی نظر خودت باشه من افسرده میشم تو چیکار میکنی؟ 

من اصلا دوست ندارم تنهایی فیلم ببینم هیچ فیلمیو! حتی وقتی دارم با کسی فیلم میبینم همش حواسم بهشه که نگاه میکنه یانه😂

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

بستگی داره بعضی فیلمارو فقط تنهایی میبینم و اذیت میشم کسی نظر بده مثلا فیلم مهمی باشه یا مثلا تام ه ...

آره منم اذیت میشن نظرات دیگران رو بدونم بشنوم یا حتا اونا بدونن من نگاه کردم فیلمه رو مثل اونا متنفرم... چیکار میکنی اگه راجب فیلم نظر بدن؟ یا صحبت کنن؟ 

من اصلا دوست ندارم تنهایی فیلم ببینم هیچ فیلمیو! حتی وقتی دارم با کسی فیلم میبینم همش حواسم بهشه که ...

وایی پس نمیفهمی چی میگم 😭ولی حیف تو نمیفهمی چیمیگم

چه عجب ی نفر پیدا شد عین من باشه... خوشبختم 🌹بد ببین نظر مثبت دیگران رو هم میشنوی ناراحت میشی انگار ...

اره دقیقااا.انگار فیلمه مال خودمه دلم نمی‌خواد هیشکی نگاه کنه و نظر بده. حتی نظر مثبت میدن حس میکنم داره فیلممو ازم میدزدن

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم