2777
2789
عنوان

تاحالا افتاب گرفتید

48 بازدید | 8 پست

سلام قشنگای من، من اولین باره میخوام افتاب بگیرم، اگر تمام مراحل و چیزایی که لازم هست رو میدونید ممنون میشم بهم بگید

نکته ای هم هست بهم بگید لطفا ممنونم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزایی که باید همراهت باشه یه زیر انداز و روغن spf دار برای بدن و ضد آفتاب برای صورت و یه مایو بیکینی بندی و یه کلاهی چیزی که بذاری رو صورتت که نسوزه 

بعدشم هر نیم ساعت یک بار حالتت رو عوض می کنی که کل بدنت یک رنگ بشه

اگر استخر یا ساحل میری می تونی بری اونجا بقیه‌ی خانوم هارو هم ببینی و سوالی داشتی ازشون بپرسی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چیزایی که باید همراهت باشه یه زیر انداز و روغن spf دار برای بدن و ضد آفتاب برای صورت و یه مایو بیکین ...

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم،روغن بدن مخصوص افتاب گرفتم شاین دارشو،بعدش نباید بشورم تنمو؟یا دیگه داخل اب نرم؟

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم،روغن بدن مخصوص افتاب گرفتم شاین دارشو،بعدش نباید بشورم تنمو؟یا دیگه داخل ...

بعدش چون عرق می کنی باید بری زیر دوش

منم شاینش رو دارم خیلی خوب میشه تو آفتاب بری میزنی.

امیدوارم خوش رنگ بشی✨️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️