2777
2789
عنوان

اگر کسی به کار دعا وارده بیاد

139 بازدید | 26 پست

از کسی دعا گرفتم یه عکس برام فرستاده از مراحل انجام 

میخواستم درخواست بده اگر کسی بلده عکسشو بفرستم ببینه عکسه واقعیه یا علکی چندتا چیز گذاشته دور هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از خدا کمک بخواه ، دعا یعنی کمک از اجنه خواستن  و اونا رو وارد زندگیت کردن و روز به روز بیچاره کردنت، از خدا کمک بخواه به موقش خودش حل میکنه ,دعا رو بنداز به آب روان و از خودت و خونه زندگیت دورش کن 

هیچ وقت سمت این جور چیزا نرو. شرک به خداست. خودت میتونی از خدا بخای

از خدا خواستم 

صد بار سوره ای بود اسمش چی چی سلیمان بود ک اگر حاجت نمیداد میتونستی نفرین کنی 

نزر کردم گریه کردم شمع روشن کردم التماس کردم متوسل شدم 

فایده نداشت مه نداشت 

مشکلم بزرگه

از خدا خواستم صد بار سوره ای بود اسمش چی چی سلیمان بود ک اگر حاجت نمیداد میتونستی نفرین کنی نزر کردم ...

نماز بخون تو نماز از ته قلبت از خدا بخواه. نفرینم تو دل انسان خوب و با خدا جایی نداره. 

دعا نوشتن و دعا گرفتن و  ختم و چله ، آداب خاصی داره اگه رعایت نشه نتیجه نمیده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چیزی بهم نداده اصلا

اشتباه میکنی، اشتباه میکنی،  اشتباه میکنی ....

دعا بدبخت تر میکنه مشکل بزرگتری سر راهت میاد استغفار کن دوست من ،من خواهرانه بهت میگم از رو تجربه بهت میگم بزار محکت بزنه سرتو بالا کن فقط امیدت به خدا و واسطه هاش (امامان ) باشه نذر کن  امامان حاجتتو برات از خدا بگیرن 

اشتباه میکنی، اشتباه میکنی، اشتباه میکنی ....دعا بدبخت تر میکنه مشکل بزرگتری سر راهت میاد استغفار ک ...

نذر کردم دعا کردم التماس گریه شمع روشن کردم روز عاشورا شام غریبان رفتم زجه زدم براش 

دعای قول سلیمان رو ۱۰۰ بار خوندم ختم کردم 

دیگه چیکار کنم روح پدرم رو انبیا رو اماما رو متوسل کردم فایده نداره که نداره

اشتباه میکنی، اشتباه میکنی، اشتباه میکنی ....دعا بدبخت تر میکنه مشکل بزرگتری سر راهت میاد استغفار ک ...

این مشکلم اگر حل بشه بعدش هرچی سرم بیاد میپذیرم بدبختم بشم میپذیرم فقط این حل شه