2777
2789
عنوان

اگر کسی به کار دعا وارده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا نوشتن و دعا گرفتن و ختم و چله ، آداب خاصی داره اگه رعایت نشه نتیجه نمیده

شما دعا نویسی سراغ دارید؟ اگر سر در میارید عکس کارش رو بفرستم براتون ببینید واقعا کار انجام داده یا ته

لازم باشه میری یه شهر دیگه و با ترمیم میکنی و احساسم باید بهت بگم اگه دوست داشت و قسمت هم بودید و همون نیمه گمشده هم بودید ازداوج میکردید باهم حتما خدا یه چیزی میدونه ناسکری نکن سمت دعام نرو بخدا حیفه برو یوتیوب یه مرده هست میره خونه کسایی که با جن در ارتباط بودن یه قسمتو ببینی سمت این کارا نمیری

و شای این حرف خداد تو دلم انداخت که بهت بگم خدا همیشه دوستت داره ولی این به صلاح تو نیس یه روز میفهمی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

لازم باشه میری یه شهر دیگه و با ترمیم میکنی و احساسم باید بهت بگم اگه دوست داشت و قسمت هم بودید و هم ...

بحث ابرومه بحث ترمیم نیست کل خوانواده من میدونن با این بودم 

واقعا دوستم داشت به خواست من برای مشروب خوردنش جدا شدیم و اونم نامزد کرد با دختر داییش ….. 

۱۹

خب عقلت کامله ، ولی کسی که رفته، شاید برگرده ولی بازم می‌ره اگه بعد ازدواج باشه با خیانت ، اگه قبل زدواج باشه هم با همین رفتنای همچنینی،  دفع دیگه داغونتر میشی حقیرتر میشی، به قسمت اعتقاد داری به اینکه ستاره یا جفت همدیگه  شاید نباشین اعتقاد دارین توروخدا بهش فک کن ،هر چیزیکه با زوری باشه  یعنی یه گیری تو کار هست

شما دعا نویسی سراغ دارید؟ اگر سر در میارید عکس کارش رو بفرستم براتون ببینید واقعا کار انجام داده یا ...

نه متاسفانه ، شما چله ها و ختمها رو با آدابشون بگیرین تا نتیجه بگیرین

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بحث ابرومه بحث ترمیم نیست کل خوانواده من میدونن با این بودم واقعا دوستم داشت به خواست من برای مشروب ...

فکر کردی اگه دوستت داشت میرفت با یکی دیگه؟ اونم سر همچین موضوعی؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب عقلت کامله ، ولی کسی که رفته، شاید برگرده ولی بازم می‌ره اگه بعد ازدواج باشه با خیانت ، اگه قبل ز ...

چس بگم اخه…. ببین من اگر باهاش ازدثاج‌میکردم و مهر طلاق میخورد توی شناسنامم برام راحت تر بود تا الان

چس بگم اخه…. ببین من اگر باهاش ازدثاج‌میکردم و مهر طلاق میخورد توی شناسنامم برام راحت تر بود تا الان

پس درکت از طلاق پایینه، الان به هر شرایطی که هستی  طلاق ده برابر سختر هست  مخصوصا تا یکسال اولی امیدوارم هیچوقت تجربش نکنی،با آدم خودت برخورد کنی عزیزم

با دعا گرفتن کارت خرابتر میشه

اشتباه منو نکن

از اجنه کمم میخای ولی اونا کاری انجام نمیدن 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care