2777
2789
عنوان

دختر عموم هیجده سالشه میخاد نامزد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست
به جا این که حسودی ملت و بکنی رو نگارشت کار کن عزیز دل

تازه معلمم هست خیر سرش و به خیال خودش همیشه توی تاپیکاش میگه من چون تیزهوشان بودم حروم شدم اومدم معلمی،واقعا معلمامون که انقدر بیسواد باشن وای بحال بچه هامون که زیر دست اینا اموزش میبینن،کاش فیلترهای سخت تری واسه گزینش معلما بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه معلمم هست خیر سرش و به خیال خودش همیشه توی تاپیکاش میگه من چون تیزهوشان بودم حروم شدم اومدم معل ...

کجای این مملکت درسته که گزینش معلما هم درست باشه وقتی تو مصاحبه  فرهنگیان بیشتر رو سوالای احکام فوکس میکنن اونم نه در حد ابتدایی مثلا میگن روزی چند بار صورتتو میشوری میگه یه بار بعد میگه چرا مگه وضو نمیگیری که یه بار میشوری خواهر دوستم رفته بود مصاحبه این و بش گفته بودن 

خاک عالم سرمون که  بچه ها زیر نظر اینجور ادما مثلا آموزش و تربیت میبینن

🤍✨️Hala Madrid