2777
2789

دوستم می‌گفت ؛

با پسر عموم داشتم تخته بازی می‌کردم 

بعد هرچی تاس مینداخت بد میومد برعکس تاس ها من خوب هی مهره هاشو میکشتم، یهو در عالم کل کل با خنده بهش گفتم؛ تو هنوز هیچی از خانه ها رو نساختی

فقط ۲ تا مهره تو زمین میاری بازی و من میکشم هیچی از مهره هاتو تکان ندادی فقط داری درجا میزنی 

گفت یهو پسرعمو ۳۲ ساله ام ساکت شد و از چشماش اشک اومد برای اولین بار در زندگیم دیدمش گریه کنه

دوستم گفت بهش گفتم چی شد؟

گفت؛ پسر عموم گفته ؛ نمیدونم چرا این حرفت منو برد تو فکر و یاد زندگیم افتادم من ۳۲ ساله هرچی تو زندگی واقعیم فقط تاسم بدشناسیه هیچی ندارم نه خانه نه ماشین نه زندگی نه عشق نه درآمد خوب فقط دارم درجا میزنم و هنوز هیچی نساختم 

دوستم می‌گفت ؛ چقدر حرف پسر عموم حرف دل خیلی آدما بوده چقدر بغضش واقعل بوده 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم موقعیت الان ما

🫂

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

💔💔💔بگردم چقدر برای یک پسر سخته

آره می‌دونی چی سخت تره اینکه این آدما همه تلاششان می‌کنن و نمیشه 

طفلی

مشکل اینجاست من آدما زیادی میبینم که همه تلاششان می‌کنن حتی بیشتر از تواناییشان تلاش میکنن اما نمیشه 

ولی برای خیلیا بدون هیچ تلاشی میشه 

الهی بمیرم خیلیا رو دیدم توی تخته همین حسو دارن بعضیا با خشم این حسو حالا نشون میدن و وقتی میبازن یا بد میارن میگن همیشه بد اوردیم تو زندگیمون و شانس نداشتیم این بازیم بیشتر عصبیمون میکنه