2777
2789
عنوان

رفتم برای نصاحبه دبیری به نظرتون خواهر همسایه مون معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
قصد ازدواج داست

نمیدونم اگه قصد ازدوتج بود بهتر نبود از حد ومرز من خوشش بیاد

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

خودشون در زدن پرسیدن اینجا ساکنید،؟چون کسی نشاختتون🤣🤣بعد دیگه رفتن محل قبلی

واقعا😂😂😅

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شاید با برادش در ارتباط نباشه وندونه خوب کی بنویسم فردا باید بنویسم اسم معرفهام

معلمی کسی نداری؟ یک کسی که بهش اعتماد کامل داشته باشی ؟ پس فردا اگه زنگ زدن برا من که نزدن پشت سرت حرف نزنن

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

نمیدونم اگه قصد ازدوتج بود بهتر نبود از حد ومرز من خوشش بیاد

ببین عزیزم من متاهلم و به نظرم باید قبل ازدواج در مورد همه چی صحبت کرد همین که پرسیده داغی

من خودم سردم و شوهرم بشدت داغ 

واقعا اذیتم 

معلمی کسی نداری؟ یک کسی که بهش اعتماد کامل داشته باشی ؟ پس فردا اگه زنگ زدن برا من که نزدن پشت سرت ح ...

میتونم مامانم بنویستم ؟؟یا داییم ؟

میتونم مامانم بنویستم ؟؟یا داییم ؟

فکر نکنم بفهمن بنویس فقط هماهنگ باشین گفتن میشناسی کیشون میشی نگه مامانشم 

اصلا شاید زنگم نزنن

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید