2777
2789

پسر همسایه مون ازم خوشش میومد 

مامانش زیاد نه گفت هر وقت من معلم شدم خبر بدم !

حالا جدا از این چیزا ما چندسال همسایه هستیم و باهم آشناییم. الان پسر همسایه مون تو اینستا فاز صمیمی برداشت منم خد ومرز کذاشتم بلاکم کرد 

حالا من با خواهرش دوستم فکر کنم چیزی ندونن بگم برای تحققیق اونها معرفی کنند تنها کسایی تو کوچه ما تم مذهبی دارن

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

نفهمیدم

بد توضیح دادم؟؟

همسایه مون برای پسرش رو من نظر داره مخصوصا گفته معلم شدم حتما بگم 

از اون‌طرف پسر همسایه بهم پیام داد منم حد ومرز گذاشتم بلاکم کرد (نخواست دیگه)

الان میخوام برای مصاحبه دبیری برم خواهر این همسایه مون‌معرفی کنم یا نه؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد توضیح دادم؟؟همسایه مون برای پسرش رو من نظر داره مخصوصا گفته معلم شدم حتما بگم از اون‌طرف پسر همسا ...

من سال پیش قبول شدم.اصلا ب معرفها زنگ نمیزنن.فقط خودشون میان تو کوچه رندوم از هر کی بخوان میپرسن

با افتخار *معلم*

من سال پیش قبول شدم.اصلا ب معرفها زنگ نمیزنن.فقط خودشون میان تو کوچه رندوم از هر کی بخوان میپرسن

هیچ کس منو نمی شناسه که😂😂

نه نکنبعدم به بهت وشانست با احترام رفتار کن براچی پروندی الکی

نه خوب حرف زیادی صمیمی زد منم حد ومرز کذاشتم 

بهم‌گفت داغی؟🥲

میخوای شماره تو فرم بنویسی؟ همش خانوم بنویس من معلمام نوشتم زنگم نمیزنن برا ما که نزدن چون یکی از دوستام شمارم نوشت فکر نکنم شماره مادرت هم بنویسی مشکلی پیش بیاد 

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

برا منم اتفاقا نشناختن.بعد رفتن محله قبلیمون اونجا شناختن انگار

تو شاختمون میشنتسن ولی همسایه ها فکر نکنم !!

از کجا فهمیدی اومدن تحقیق؟؟

تو شاختمون میشنتسن ولی همسایه ها فکر نکنم !!از کجا فهمیدی اومدن تحقیق؟؟

خودشون در زدن پرسیدن اینجا ساکنید،؟چون کسی نشاختتون🤣🤣بعد دیگه رفتن محل قبلی

با افتخار *معلم*

بنظرم ننویسی بهتر پشت سرت چهارتا چیز بگن به کسی هم اصلا نگید برا مصاحبه میان

خوب شاید با برادش در ارتباط نباشه  وندونه 

خوب کی بنویسم فردا باید بنویسم اسم معرفهام