2777
2789

من یه مدتی بیکارشدم تقریبا یکسال

دوستام همشون شاغل شدن.نصفشون با ایثارگری نصفشون با پارتی و حتی کساییکه باهام بد تا کردن اتفاقا به موقعیت بهتر رسیدن

حالا من رو کرده بودم به خدا. دعا و صلوات و ذکر و...که خدایا یه نگاهی به من بکن من خرج خونه رو میدم من شکست عاطفی عمیق خوردم من خونودم نمیذارن شهردیگح کارکنم و التماس و ..

خود خدا هم همچیو میبینه

بعد از یه مدت استخدام زدن دوستام جای دیگه کار میکردن و اصلا از خدا نخواستن و گرفتنشون و الان دوجاکارن

بعد منو که گرفتن هرروز اذیتم میکنن در حد مرگ

دیگه تا عمر دارم از خدا هیچی نمیخام

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

دقیقا بدتر ازاینکارو باهام کرده

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ناراحت نمیشدم اتفاقا ازش شغل خاستم اما ی نشونه فرستاد نشستم سرجام 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نه. ناراحت نميشدم. 

چون ممكنه نصيبم نبوده اون شغل ها. 

يا هم ازمايش الهي باشه. 

خدا تو قران ميگه افراد رو با كمي مال و فرزندان و غذا و اينا ازمايش ميكنيم تا اهل ايمان مشخص بشن از ساير افراد. 

مطمعن باش هرچيزي كه از جانب خدا به ما ميرسه خيره. مطمعن باش. 

از نزديك هم ديدم. ميتونم واست مثلل بزنم اگه ميخوايي. يه موردش حتي مثل موضوع توعه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مم مدت زیادی قهر کردم باهاش جانماز و چادرمو اتیش زدم و ترک نماز کلا کاری نداشتم دیگه بهش ولی مثل سگ پشیمونم 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نه. ناراحت نميشدم. چون ممكنه نصيبم نبوده اون شغل ها. يا هم ازمايش الهي باشه. خدا تو قران ميگه افواد ...

آزمایش چی؟ میگم بیکار بودم پس چی بخوریم تو این گرونی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

برا بقیه همچی میدهنمیخوان و دعاشم نمیکنن و میده

تلاش کردم خیلییی ام تلاش کردم.

شب و روزم دعا و عبادت و نذر و نیاز با نداری کمک نیازمند کردم .ولی نداد نشد دلمو شکست

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است