2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ناهار یه کاربر دیگه رو گذاشتی چرا؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9651716/بفرمایید-ناهار-عکس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چقدر تو گیریباید به همه گیر بدی؟اصلا تو اینجا چکاره ای؟؟

واا😂 چرا تو بهت برخورد؟

دوست ندارم آدمو خر فرض میکنن اگه شما دوست داری فرض شی مختاری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واا😂 چرا تو بهت برخورد؟دوست ندارم آدمو خر فرض میکنن اگه شما دوست داری فرض شی مختاری

من کاری ندارم ایشون دلش به همین دروغ خوشه تو چیکار داری تو همه تایپکت ها گیر میدی به مردم

من کاری ندارم ایشون دلش به همین دروغ خوشه تو چیکار داری تو همه تایپکت ها گیر میدی به مردم

اگه از تو عکس فیک دیدم گیر نمیدم نگران نباش

عکس ناهار یه کاربر دیگه رو گذاشتی چرا؟https://www.ninisite.com/discussion/topic/9651716/بفرمایید-ناه ...

عزیزم اونم کاربری خودمه من کسیو خر فرض نمیکنم

ولی ماشالله چه پیگیری هستی😂😂😂😂

عزیزم اونم کاربری خودمه من کسیو خر فرض نمیکنمولی ماشالله چه پیگیری هستی😂😂😂😂

خب خوبه ولی ناهار امروز نیست

به هر حال نوش جان

عزیز جان اونم کاربری خودمه این عکس عدس پلو هم مال قبله

دوست داشتم دوباره بذارم حالا این خانم چه پیگیره خدا داند چه جور اونو پیدا کرده😂😂😂😂

حتی عکس کیک هایی که گذاشتم تو اون کاربریم هم هست

خب که چه حالا امروز یا یه روز دیگه اصلا الان وقت ناهار نیست دوست داشتم عکسو بذارم

خب پس بهتره یه دور دیگه عنوان تاپیکو بخونید😘