2777
2789
عنوان

دیروز توی مسافرت پدرم و خواهرم با همسرم دعواشون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که شوهرت یه چیزی بگه همه رو ناراحت کنه.بعد که خودش یادش رفت بقیه هم یادشون برهاول با بابات بد ...

نمیدونم من این وسط باید چکار کنم

حتی میخواست بعد از اون شهر ما رو شمال ببره و اونجا برامون خونه بگیره یعنی اصل مسافرتمون اونجا بود

که اینجوری خراب شد

حتی شوهرم قبل مسافرت بهم گفت حلقه طلا واسه مرد خوب نیست میخوام بفروشم خرج کنم که پدر مادرت بهشون خوش بگذره

من قبول نکردم

قصدش این بود شمال یه هفته ما رو ببره

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

نمیدونم من این وسط باید چکار کنمحتی میخواست بعد از اون شهر ما رو شمال ببره و اونجا برامون خونه بگیره ...

حتي اين خرج كردن بي مهاباشم جالب نيست 

انگار خرجتونو داده منت گذاشته بعدم دخترتو نميخوام 

من رفتار باباتو قابل دركتر ميدونم 

نمیدونم من این وسط باید چکار کنمحتی میخواست بعد از اون شهر ما رو شمال ببره و اونجا برامون خونه بگیره ...

شما اصلا دخالت نکن و طرف هیچ کس رو نگیر

هر کدوم جلوت گلایه کردن یه کم هم دردی کن ولی حقو بهشون نده.بذار یه کم بگذره، اتیششون بخوابه

وای ببخشید همشون قاطی دارن😂خدابهت صبر بده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

استارتر عزیز طلای شوهرت بفروشین برای خودت یه انگشتر چیزی بخر اصلا خرج کسی هم نکن دوستانه میگم فردا روزی پشیمون نشی...

بعد هم اینکه هرجا سفر میرید هزینه ها رو تقسیم کنید بهرحال پدرتون هم حق داره یک مرد هست نمیشه که دست تو جیب نکنه .... شوهرت هم منظوری نداشته دوست داشته بگن دامادشون تحویلشون گرفته و براشون خرج کرده....

هر دو طرف خواستن یه کاری کنند ولی روشش رو بلد نبودن...

ما خودمون هروقت جایی میریم یه نفر حساب می‌کنه تا آخر بعد تقسیم میکنیم که کسی شرمنده نشه یا تو زحمت نیفته...

فقط خواهرت رو توجیه کن تو هیچ دعوایی طرف کسی رو میگیره الان شوهرت هم عضوی از خانوادست ...

به این خاطر میگم باوو دومادو زیاد قاطی خانواده تون نکنین .بلاخره دلخوریا بوجود میاد حرفایی زده میشه .مردارم میشناسین همگی چون معاشرت خودشون زیر صفره به زنشون گیر میدن از خدا خواسته بهونه گیر میارن که نرن بیلن خونه اقوام زن .

من نمی‌فهمم چرا تو دوران عقد انقد باید رفت وآمد کنیم 

بخدا میشه مدارا کرد تا برید زیر یه سقف بعدش سالی سه چهار بار دعوتی واسه شام بیاد اونجا توام هروقت خواستی خودت بری 

اینطوری کردم من مشکلم کلا حل شد