2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اومد خونه نوه عمه عمم

184 بازدید | 9 پست

بچه ها ببخشید چرا نمی‌آین سوال دارم

الان من موقع بیرون رفتن با همکلاسیم که چند ترم با هم داریم برای ناهار رفتیم بیرون من از قبلش گفتم هرکی دنگ خودشو بده زشته؟ 

نه بابا

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کار خوبی کردی درستش همینه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه چه زشتی ،الان تقریبا بیشتر دوستایی که باهم بیرون میرن دنگ خودشونو حساب می کنند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگه اونها قبلا مهمونت کرده بودند زشته،وگرنه مشکلی نداره.گرچه خیلی ها بهشون برمیخوره.

هرکسی تکلیف خودشو بدونه بهتر از اینه که دو روز دیگه بیای اینجا تاپیک بزنی که چرا اونها سهم خودشون رو ندادند😜

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نه چه زشتی ،الان تقریبا بیشتر دوستایی که باهم بیرون میرن دنگ خودشونو حساب می کنند

اخه خیلی رفیق نیستم یجورایی تازه رفیقیم ولی آدم رکیم متاسفانه

و ترسیدم نکنه اون کارت بکشه و نذاره دنگمو بدم

اگه اونها قبلا مهمونت کرده بودند زشته،وگرنه مشکلی نداره.گرچه خیلی ها بهشون برمیخوره.هرکسی تکلیف خودش ...

اتفاوت میگفت خوشم اومد از کارت و دمت گرم و ما خیلی تایم قراره باهم باشیم 

در کل دختر خوبیه

اتفاوت میگفت خوشم اومد از کارت و دمت گرم و ما خیلی تایم قراره باهم باشیم در کل دختر خوبیه

خب پس وقتی خودش تایبد کرده اشکالی نداره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩