2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات حمد میخونم برا قبولی خاهرم تو اعتراضی فرهنگیان دعا کنیدصلوات بگید قبول بشه تو همین ماه جوابا میاد لطفا اسمش مژگان هس  ترازش بالا بوده امید ب معجزه دارم قبول بشه

برات حمد میخونم برا قبولی خاهرم تو اعتراضی فرهنگیان دعا کنیدصلوات بگید قبول بشه تو همین ماه جوابا می ...

چشم حتما عزیزم انشاله به خاسته دلت برسی ❤️ 💐 💞 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱)

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستايش مخصوص خداوندي است كه پروردگار جهانيان است. (۲)

الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

خداوندي كه بخشنده و بخشايشگر است (و رحمت عام و خاصش همه را رسيده). (۳)

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

خدائي كه مالك روز جزاست. (۴)

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

تنها تو را مي‏پرستيم و تنها از تو ياري ميجوئيم. (۵)

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدايت فرما. (۶)

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

راه آنها كه بر آنان نعمت دادي نه آنها كه بر ايشان غضب

یه سری کارا وقتی قشنگن که بدون درخواست انجام بشن ، نه وقتی خودت بگی !- تو زبان لری یه قربون صدقه هست که به نظرم از زیباترین قربون صدقه هاست میگن : هِناسَم وِ خِرِت یعنی نفس هام فدات همینقدر قشنگ ( :💕′️