2777
2789
عنوان

3 ساله ازدواج کردم ولی نمیتونم تحمل کنم خیلی چیزا رو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 47 پست
فقط خودت بزن به کوچه علی چپ و با سیاست زندگیت عوض کن پای خانواده شوهرت به زندگیت قطع کن

قطع ارتباط کردم باهاشون.ولی حرفاشون هیچوقت یادم نمیره اینکه برادرشوهرم باکمال پرویی بهم پیام میده میگه حالا قطع ارتباط کردی چیشد

منو میسوزونه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم تحمل کنم.

میخوای چیکار کنی؟؟؟خودخوری ؟پوسنچت خشک ،بی حال ،فردا پس فردا خدای نکرده فلان مریضی ؟؟همه از غصه و اعصاب درمیاد ،اونا هم بشینندتماشات کنم.منو پاگشا نکردن اتفاقا به یک ورم شد ،همه رو آوردم خونم مهمونی آدم پاگشا کردم اونارو ،ببینن خونه زندگی که برادرشان برام ساخت جهازمو ،والا ،برن به درک ،منم در ظاهر احترام ،ببین بمن اول روز نامزدی مادرشوهرش یک پارچه کهنه داد ،چی شد؟؟مهم نیس ،زندگیم مهمه ،شوهرم جبران کرده آنقدر اهمیت نده عزیزم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

هممون از این خاطرات داریمتاپیکهای منو ببینی پاکه پاک هست اما دلیل بر این نمیشه که زندگیم گل و بلبلها ...

شوهرمم چش چرونه دوسندارم باهاش برم بیرون نگا زنا میکنه حالمو بهم میزنه

قطع ارتباط کردم باهاشون.ولی حرفاشون هیچوقت یادم نمیره اینکه برادرشوهرم باکمال پرویی بهم پیام میده می ...

منم تصمیم گرفتم با مادر شوهرم قطع ارتباط کنم اونم اذیتم می‌کنه. دوهفتست نرفتم طبقه بالاست به برادر شوهرم یا شوهرم گاهی می‌ره بلند بلند میگه فلانی نیاد به ک..و..نمی😐

عزیزم کمی هم باید به بی‌خیالی بزنی

نمیتونم تا شوهرم صداش بره بالا رفتارش باهام بد شه روانی میشم یاد تمام چیزا میفتم کاش مامانم و بابام میزاشتن پیششون بمونم کاش بهتر باهام رفتار میکردن اینقدر عصبیم نمیکردن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخاطر این خودمو عذاب میدم اگ بابام میزاشت توی عقد جدا میشدم الان ریخت نحس شوهرمو مجبور نبودم تحمل کن ...

حق داری و درکت میکنم.

تا حالا به این فکر کردی که علت بداخلاقی شوهرت ممکنه ناشی از رفتارهای تو باشه؟ تو وقتی ۳ سال این عذاب رو با خودت حمل کردی طبیعتا روی اخلاق و رفتارت نسبت به همسرت هم اثر گذاشته، و بعد ناخودآگاه همسرت هم واکنش منفی میده.

یه مدت گذشته ها رو رها کن، با ارامش زندگی کن، میبینی که زندگیت شادتر و قشنگتر و عاشقانه‌تر میشه.

امتحان کن ،حداقل حالِ دلِ خودت خوب میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
میخوای چیکار کنی؟؟؟خودخوری ؟پوسنچت خشک ،بی حال ،فردا پس فردا خدای نکرده فلان مریضی ؟؟همه از غصه و اع ...

همیشه میگم کاش با فلان خاستگار عروسی میکردم مث اینا نبودن😢

حق داری و درکت میکنم. تا حالا به این فکر کردی که علت بداخلاقی شوهرت ممکنه ناشی از رفتارهای تو باشه؟ ...

اره باید ول کنم همه چیو. فقط از این میسوزم کاریشون نداشتم پدرمو در اوردن😢

همیشه میگم کاش با فلان خاستگار عروسی میکردم مث اینا نبودن😢

نه مقایسه نکن .قسمت بوده .انقدرم رفتار شوهرو خونواده رو مرور نکن ،زندگی کن دختر .همه‌چیز بهتر میشه برات 🌷

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒