2777
2789
عنوان

3 ساله ازدواج کردم ولی نمیتونم تحمل کنم خیلی چیزا رو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 47 پست
بعضی وقتا اره😢

بگردم

گریه نکن

منم چیزهای عجیب و غریبی دیدم

که اگه الان برای خودشون تعریف کنم انکارش میکنن و میگن محاااله ما همچین چیزی گفته باشیم از زور زشتیش

بهش فکر میکزدم

جوابهایی رو که جرات نمیکردم توی روشون بگم توی وجودم تکرار و تکرار میکردم

نتیجه اش چی شد؟ 

یک دوره سرطان رو پشت سر گذاشتم

از صبح تا شب هم 12 تا قرص میخورم

نکن عزیزم

با خودت اینکار رو نکن

بگردمگریه نکنمنم چیزهای عجیب و غریبی دیدمکه اگه الان برای خودشون تعریف کنم انکارش میکنن و میگن محااا ...

عزیز دلممممم😭😢😢😢امیدوارم همیشه سلامت باشی.

منم خیلی مریض شدم اول عروسیم یادمه 3 ماه تب و لرز داشتم طوری ک تو تابستون با 5 تا مانتو روی هم و 3 تا پتو میخوابیدم از بس اعصابم ضعیف شده بود سیستم بدنم هم داغون شده بود. 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی

بیا یک آزمایش کتیم

من یه تکه لواشک تو دستم دارم 

الان روش آلوچه هم میریزم

حالا آب لیمو ترش هم میریزم

حالا نمک

بهت تعارف میکنم

از دستم بگیره و بذار توی دهنت و بجو

حالا بگو

بذاق دهنت راه افتاد یا نه؟! 

گاهی غر میزنم مثلا عصبانی میشم دارم غر میزنم میگم ،نه که بهش بگم چرا،اخه به شوهرم چ ربطی داره ،دختر من زاییدن کادو ندادن دوتاشون،مادرشوهرم شب یلدای نداد ،اما خود شوهرم مرد خوبیه ،من فقط به خودش کار دارم ،حالا شب یلدای میداد و فرقی داشته برام ،من زندگیم برام‌مهمه،شوهرم برام مهمه،ادم مهربونه اهل زندگی ،منم خوب به خودم میرسم .اونا هم دورادور می‌شنوم که ما چه کارا میکنیم ،رفت و آمد خیلی کم راحت ،اتفاقا بهترم شد .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بهم گفتن حقیری تو بی لیاقتی تو بیشخصیتی تو بی آبرویی ک دعوتت نکردیم بنظرت دیگه چیزی هم موند؟

بیخود کردن،میخواسته بی ادبی وبی فرهنگیه خودشونو توجیه کنند..شوهرت هم ب مرور خوب میشه اگه بکشیش سمت خانواده خودت

گاهی غر میزنم مثلا عصبانی میشم دارم غر میزنم میگم ،نه که بهش بگم چرا،اخه به شوهرم چ ربطی داره ،دختر ...

بعد پدر شوهر کمک مالی چیزی نمیکنه؟

من مستاجرم و یک ذره کمک مالی از سمت خانواده همسرم نداریم همش خانواده خودم کمکم میکنن😢

بیخود کردن،میخواسته بی ادبی وبی فرهنگیه خودشونو توجیه کنند..شوهرت هم ب مرور خوب میشه اگه بکشیش سمت خ ...

شوهرم ب ی مو گیره کافیه بیان سمتش میپره بغلشون از بس احمقه خنگه

الان فقط تصور کردیدرسته؟ حالا ببین اون فکرهای سمی چه به روز روح و جسمت میارهتو که غدد داخل بدنت رو ن ...

چقد قشنگ توصیف کردی همه چیو.

اصن حتی خوابم بهم ریخته تا 7 صبح بیدارم  بعد میخوابم تا 5عصر دوسندارم برم جایی دوسدارم فقط خونه باشم.

احساس میکنم وقتی میرم جایی اژ بقیه کم میارم وقتی میبینم بقیه خانواده شوهرای خوبی دارن دوسدارم خودمو فقط قایم کنم😭

بعد پدر شوهر کمک مالی چیزی نمیکنه؟من مستاجرم و یک ذره کمک مالی از سمت خانواده همسرم نداریم همش خانوا ...

من پدرشوهر ندارم .تازه شوهرم به مادرشم کمک هم میکرد الان یک پولی به مادرش رسیده ما راحت شدیم ،خوب باید کمک می‌کرد اون داشت اما خوب اینم میداد ،باید آبرو داری کنیم دیگه پس مهم نبود ،من شوهرم خودش مستقل هست ،از کسی توقع نداشته باش ،راحتت کنم خونواده شوهرم در حد کادو عروسی دادن و سر زایمان ی چیز کوچک سه نفرشان .اصلا مهم نیس ،من و شوهرمو و دوقلوها اینا مهمه ،سر کارای خونواده دعوا نکن ،ما خونواده هامونو خودمون انتخاب نکردیم یادت باشه

من پدرشوهر ندارم .تازه شوهرم به مادرشم کمک هم میکرد الان یک پولی به مادرش رسیده ما راحت شدیم ،خوب با ...

چقد بدن چطور میشه برادرت دوقلو بیاره کادو ندی.

باید بهترین کادو رو میدادن بهتون 

تو ب شوهرت نمیگی چرا خواهر شوهرت پاگشا نکرد؟

منم اتفاقا تک دختر بودم،وخواهر شوهرامم بدون هییییچ دلیلی پاگشام نکردن،چنون کینه شده بود تو وجودم,مثل تو از صبح تا شب نشخوار ذهنی داشتم،الان بعداز چند سال که زندگیش وشوهر منزوی اشو دیدم،خودم به جوابم رسیدم،والان کینه ندارم

چقد بدن چطور میشه برادرت دوقلو بیاره کادو ندی.باید بهترین کادو رو میدادن بهتون

مردم میزارن سرشون .دوقلو پسر .اونم برای ترک ها.شوهرم عوضش آنقدر خوبه ،از مادر برام بهتر بود موقع نوزادیشون بخدا،حالا من بخاطر اون نکیتا دعوا کنم؟؟کلا مدل شونه ،منم برام مهم نیس،ولی گاهی غر میزنم اونم هیچی نمیگه