2777
2789

اینکه ب محض اینکه عقد کردم از هفته دوم خانواده شوهرم شروع کردن ب اذیت کردن من با حرفاشون .میرفتم خونه پدرشوهرم اینا.

مادرشوهرم هزاربار میگفت قرار بوده دختر فلانی رو بگیریم واسه شوهرت😢بعد شوهرم پشتم نبود اصلا.و یبار خواهرشوهرم لباس دوخت واسه عروسی یکی از فامیلاشون .مادرشوهرم بهم گفت این لباس بهتره تا اون لباس عقد خودت ک پوشیدی با من بود😢

خواهرشوهر کوچیکم ک ن دعوت کرد ن پاگشا کرد وقتی ازدواج کردیم منو شوهرم.

و خواهرشوهر بزرگمم ک بهم فحش داد.

و خانواده شوهرم هیچ پولی نداشتن ک واسم طلا و چیز بخرن و من تک فرزندم هستم.

😢😢😢دارم دق میکنم چیکار کنمممممممممممممممممم 

و بابام ب زور گغت باید ازدواج کنی.ابروم میره طلاق بگیری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اونها هرچی میخوان بگن،مگه حرفهاشون چقدر توی زندگیت تاثیر داره؟ بیخیال حرفها و کارهاشون شو و خودتو بخاطر نفهمی اونها عذاب نده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

هممون از این خاطرات داریم

تاپیکهای منو ببینی پاکه پاک هست اما دلیل بر این نمیشه که زندگیم گل و بلبله

اونها اون روزهای تو رو خراب کردن یکبار

الان خودت داری هر روز، روزهات رو خراب میکنی

بگذز

بذار پشت سرت

رها کن

به آینده نگاه کن

فکر این باش که فردا جمعه هست و تعطیلی و چطوری با همسرت خوش بگذرونی

خب اونها هرچی میخوان بگن،مگه حرفهاشون چقدر توی زندگیت تاثیر داره؟ بیخیال حرفها و کارهاشون شو و خودتو ...

بخاطر این خودمو عذاب میدم اگ بابام میزاشت توی عقد جدا میشدم الان ریخت نحس شوهرمو مجبور نبودم تحمل کنم 3 سال عمرمو نمیزاشتم پای این گوشت تلخ