2777
2789

خیلی گرونه

پزشکی و دندان ترمی سیصد تومان 

به اضافه ماهی 6 تومن هزینه خوابگاه

کی میتونه از پس این بر بیاد؟؟؟

واااقعا چه خبرشونهههه

خستمون کردن

اون از کنکور کوفتی

و کاهش ظرفیت بعدش

اینم از شهریه 🤧🤧🤧🤧🤧

خب نرو آزاد 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکس نمیتونه 

پرستاری شده ترمی ۴۰ تومن بازم نشدنیه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خدا بخیر بگذرونه

الان پزشکای سهمیه ای اومدن سرکار یه بیماری ساده رو نمیتونن تشخیص بدن

دیگه اون پزشکای قدیمی که انگلیس و امریکا تخصص خونده بودن نیستن 

حالا چه برسه یه مشت بچه پولدار که خنگن برن پزشکی بخونن بعد بخوان طبابت کنن 

یا پولدار یا سهمیه ای بیسواد 

اینطوری نیستاااا . فامیلمون پزشکی پردیس تبریز میخونم شهریش کمتره . همیشه پردیس گرونتر از ازاده🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

خدا بخیر بگذرونهالان پزشکای سهمیه ای اومدن سرکار یه بیماری ساده رو نمیتونن تشخیص بدندیگه اون پزشکای ...

تاااازه میدونی کجاش زور داره

این شهریه برای کسی که سهمیه داره رایگان است 🙃

خدا بخیر بگذرونهالان پزشکای سهمیه ای اومدن سرکار یه بیماری ساده رو نمیتونن تشخیص بدندیگه اون پزشکای ...

منم سهمیه داشتم چون زرنگ نبودم نتونستم چیزی نیاوردم پس آنقدر گنده نکنید ک پزشکان سهمیه ای ...سهمیه ی جزء کوچیکشه بخش خیلی بزرگ ترش تلاش خودشون بوده انقدر ب همه چیز پر وبال ندید ..تلاش آدما رو بیهوده جلوه ندید ...اگ به سهمیه بود منم باید قبول میشدم تنبلم نبودم اماقطعا پرتلاش نبودم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ن خنگ کسیه ک عرضه هیچی نداره فقط میگه سهمیه ای ها....عزیزم من خنگ نبودم ولی واقعا سهمیه ی جزء کوچکشه ...بخدا رتبه ها برتر همشون سهمیه ای نیستن فقط پرتلاشن با عرضه هستن ...آدمای ناتوان بلدن ب یک چیز گیر بدن ک خودشونو توجیه کنن شما رو خودت کار کن ...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم سهمیه داشتم چون زرنگ نبودم نتونستم چیزی نیاوردم پس آنقدر گنده نکنید ک پزشکان سهمیه ای ...سهمیه ی ...

کارنامه هاشونو دیدم هزار بار با چه درصدایی قبول شدن

امکاناتی که بهشون میدن رو دیدم که مجانی بخونین

یا اینجا ازشون سوال پرسیدن بچه ها نمیتونستن جواب بدن

من که پدرکشتگی ندارم با کسی 

ولی میدونم خیلی بیسوادن سهمیه ای ها

خودمم تو رشته ام دیدم یارو همچین با غرور اومد که من معدلم نوزده بوده و سهمیه ای هم بودم نه حد میدونست چیه نه مشتق نه انتگرال بعد چطوری میشه ادم معدلش نوزده باشه؟

کارنامه هاشونو دیدم هزار بار با چه درصدایی قبول شدنامکاناتی که بهشون میدن رو دیدم که مجانی بخونینیا ...

نمیدونم ولی زیاد از حد گنده اش کردن بخدا اطراف خودم پزشکی اینا آنقدر قبول شدن ینی پدراشون رنگ جنگم ندیدن ک بگیم سهمیه ای هستن ..آره تحصیل رایگان برا فرزندان ۲۵ ب بالا هست