2777
2789

بچه ها ببخشید طولانیه این یه تصمیم بزرگه ک گرفتم اگه کسی تجربه ای داره خواهرانه راهنماییم کنه .پدربزرگم چن ماهی هست ک فوت کرده مادربزرگم ۵تا پسر و ۳تا دختر داره اما هیچکدوم قبول نمیکنن نگهش دارن همیشه کارای خونه و دکتر وهمه چیشو مامانم انجام میداد.الان تو این چن ماهی ک پدربزرگم فوت کرده یه خاله ی عفریته دارم با بچه هاش هوار شدن سره مادربزرگم ک مثلا دارن ازش نگهداری میکنن اما خالم در اصل یه حقوقه بخور نمیره مادربزرگمو گرفته دستش واسه خودش خرج میکنه این بنده خدارو نه دکتر میبره ن واسش خرجی میکنه هرروزم بچه هاش جم میشن سرش میگن ب اون بچه خونه دادی ب ما باید اینو بدی سره ارث و میراث دارن دق میدن مادربزرگمو خیلی ناراحته وضعیته خوبی نداره.حالا من ب مامانم پیشنهاد دادم مادربزرگم بیاد پیشه من بمونه آخره هفته ها هم مامانم ببره نگهش داره خونه ی مامانم ب من نزدیکه دکتر لازمم شد مامان وبابام میبرن.مامانم خیلی استقبال کرد نمیدونم تصمیم درستیه یا نع  

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من مادربزرگمو خیلی دوس اارم اونم منو خیلی دوس داره باهم خیلی راحتیم اگه بیاد پیشه من خیلی خوب مواظبش میشم خالمینا اونجا دارن بنده خدارو دق میدن

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

تنها مشکل اینه ک مادربزرگم روستا زندگی میکنه عادت کرده ب روستا و حیاط .منم تو آپارتمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما پارک نزدیک خونمه میتونم با ماشین ببرمش هوا خوری اگه قبول کنه بیاد خیلی ب نفعشه هم از لحاظ دکتر و مراقبت و...هم آرامش داره

مجردی؟ خونه جدا از مادرت داری؟

نه من متاهلم دوتا بچه هم دارم 

عزیزم متاهلی؟

بله من متاهلم دوتا دختر ۵ساله و۲ساله دارم .اما اکثراوقات شوهرم خونه نیس واسه همین این پیشنهادو دادم 

شوهرتون چی اون راضیه؟ یاتنهازندگی میکنید

شوهرمم راضیه چون اکثرا وقتا یا دیر میاد یا خونه نیس میگه اینجوری خیالم راحته ک شماام تنها نیستید شوهرم آدمه خوبیه 

خیلی فکر خوبیه ولی عواقب خیلی خوبی نداره همون بچه هاش که ولش کردم مدعی میشن وتوهمه ی کارات دخالت می کنن باید کفش آهنی پات کنی وقاطع باشی تا زبونشون کوتاه بشه 

میتونی بصورت مهمان بیاریش پیشت تا فکرنکنن نیازی به خونه وزندگیش نداره وبخوان فشار بیارن بفروشه وتقسیم کنه