2777
2789
عنوان

برق پولدارا قطع نمیشه

767 بازدید | 77 پست

تو محل ما روزی دو ساعت برق می‌ره تو اون دو ساعت زندگیمون مختل میشه کسب و کارها هم کم کم دارن نابود میشن 

عوضش از بقیه میشنوم اونی که بالاشهر نشسته پونزده روز یه بار اونم فقط تو تایم دوساعته برقش می‌ره 

و اونی که تو شهرای کوچیک تر هست روزی چهار ساعت برقش قطع میشه یعنی وضعش از ما بدتره 

تو تهران هم بعضی جاها از اول تابستون تا الان فقط یه روز یا دو روز برقشون رفته این اگه ضعیف کشی نیس پس چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جای خوب میشینیم ولی میره 

ربطی نداره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

همه جا ضعیف کشی هست، نمونه اش تعطیل شدن تاپیک های اعتراض... 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

واقعا اگه درست باشه خیلی ستمه

اما بر حسب تجربه میگم بعضا موتور برق و ژنراتور دارن یا خونه فامیل ما پنکه شارژی و اکثر وسایل مقابله با برقی هست که همسایه‌شونم فکر میکرد برق دارن

خلاصه اینقدر ناتوازنی انرژی جدیه که فعک نکنم

قطعی طبقاتی می‌تونه عواقب خیلی بدی داشته باشه کسب و کارهایی که تو شهرای کوچیک با هزار و یک آرزو بوجود اومدن نابود میشن مدارسی که اونجا هستن نمیتونن به دانش آموزا درست حسابی آموزش بدن بچه ای که کنکور داشته باشه هم نمیتونه تو تایم قطعی برق درست حسابی درس بخونه از دانشگاه عقب میوفته نتیجش این میشه که ضعیفا ضعیف تر میشن و پولدارا پولدارتر 

امنیت داریم بجاش😂💔

اره بنده خدا استادکار سر ساختمان فرز سنگ بری رو روشن که بوده برق میره دکمه خاموش شدنش رو نزده همین که بعد دوساعت برق اومده فرز از بالای میز افتاده رو دستش دستشو داغون کرده 

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم