2777
2789
عنوان

میخوام مادربزرگمو خونه خودم نگهدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 38 پست
اون پسرم خونه رو برداشته صداشم در نمیاد هیچکدوم گردن نمیگیرن مادربزرگم راضی نبوده این بیچاره چ تقصیر ...

به نظرم اگر از خونش بیاد بیرون اون پسره خیلی راحت خونه رو میفروشه 

فعلا خالی کردن خونه به صلاح نیست .

بهتره مادرتون با اون برادرش حرف بزنه و خونه رو بزنه بنام مادرش 

بگه بقیه راضی نیستن و اشکال داره 

بابا کار درستی نکرده 

دوست داشتی خونه رو میزد به اسم اونیکی 

به مرور با زبون خامش کنه 

با بقیه هم حرف بزنه فشار رو از روی مادربزرگ‌ها کم کنه 

فعلا صبوری تنها راه حله 

نهایتا  خواستید بیارید یه مدت خونه مامانت باشه ببینید اوضاع و اطرافیان چه طوری میشن 

اوضاع آروم شد بعد بیار خونه خودت ...

حتی بقیه میتونن بگن با اون پسر همدستی کردید که راحت خونه رو بفروشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اگر از خونش بیاد بیرون اون پسره خیلی راحت خونه رو میفروشه فعلا خالی کردن خونه به صلاح نیست . ...

آره عزیزم درست میگی دردسر و مسئولیت زیاده ولی من گفتم تنها هدفم آرامشه مادربزرگمه ولی باز باید بیشتر فک کنیم .خیلی با اون پسرش حرف زدیم راضی نشد خونه رو بین همه تقسیم کنه خیلی بی انصافن با مادرشون بخاطره پول اینکارو میکنن

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

شوهر داری؟؟؟مستقلی؟؟شاغلی ؟؟؟

شوهر دارم دوتا دخترم دارم .شوهرم مشکلی نداره از لحاظ مالیم مشکلی ندارم بابت دکتر و دوا درمونشم از حقوقش استفاده میکنه تین فکرو داشتم 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

چیکار کردید مادربزرگتون رو اوردید پیشتون؟

فعلا چن روز امتحانی اومده مونده تا ببینیم چی میشه عزیزم